Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un roman a murit din cauza virusului West Nile: Mai multe centre de transfuzie din tara au inceput sa ia masuri de preventie

B1 B1,
inca un roman a murit din cauza virusului West Nile: Mai multe centre de transfuzie din tara au inceput sa ia masuri de preventie

Alerta in Romania. inca o persoana a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile. Astfel, numarul deceselor din cauza acestui virus periculos a ajuns la sase, iar mai multe centre de. continuă pe B1

Panica in spitalele din Romania din cauza virusului West Nile. Medicii au decis amanarea operatiilor care nu sunt urgente

Este panica in spitale din cauza virusului West Nile. Mai exact, exista temerea ca o parte dintre sangele care urmeaza sa fie folosit sa fie contaminat. Drept urmare, la aceasta ora au loc doar oper.

Specialistii avertizeaza in legatura cu o epidemie globala de microcefalie din cauza virusului Zika

Vesti sumbre pentru locuitorii tarilor afectate de virusul Zika. Cercetatorii avertizeaza in legatura cu o epidemie de microcefalie, intr-un studiu care ofera dovezi suplimentare privind existenta un.

Infectie cu West Nile in Olt. Trei pacienti, din trei zone diferite ale judetului, au fost externati in stare buna

Judetul Olt nu a fost ocolit de infectiile cu virusul West Nile, din cele 65 de cazuri inregistrate pana la 15 septembrie la nivel national dintre care sase decese) trei provenind de aici. Pacientii afectati au fost externati in stare buna, a transmis DSP Olt.

Serviciile CEDAM, suprasolicitate din cauza interogarilor provenite de la companiile de asigurari

Serviciile web ale sistemului informatic CEDAM, cu precadere cele pentru stabilirea clasei de daunalitate bonus-malus, au fost suprasolicitate din cauza unui numar foarte mare de interogari provenite de la companiile de asigurari, in cursul zilelor de luni si marti, fiind inregistrat un volum zilnic de aproximativ 4 milioane de solicitari, informeaza Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin intermediul unui comunicat de presa.

Am incalcat Legea concurentei din cauza neintelegerii acesteia

Dedeman a semnat o serie de contracte standard cu furnizori internationali in urma cu 11 ani, prin care a incalcat Legea concurentei, insa din cauza neintelegerii acesteia, nu in urma unor intelegeri cu ceilalti distribuitori, au precizat reprezentantii companiei, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Strazi blocate in Slatina din cauza unei ploi torentiale. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei (VIDEO)

Mai multe orase din tara au fost inundate din cauza unei ploi torentiale care a avut loc duminica noaptea, printre care si Slatina. Politistii si pompierii au facut cu greu fata situatiei,.

Romania, singura tara care nu a aprobat o decizie a Consiliului UE din cauza absenteismului parlamentarilor

Parlamentul trebuie sa ratifice urgent o decizie a Consiliului UE, Romania fiind singura tara care nu a aprobat directiva, din cauza absenteismului alesilor, atragand avertismentele Comisiei Europene care nu poate sa propuna rectificarea bugetara, iar statele membre nu pot sa contribuie la bugetul UE, transmite Mediafax.

Probleme in Bucuresti din cauza ploilor: Parcul Drumul Taberei a fost inundat (VIDEO)

Ploile care au cazut in cantitati ridicate in ultimele ore au produs probleme in sectorul 6 din Capitala. Parcul Drumul Taberei a fost inundat in urma precipitatiilor. Parcul Drumul.

Barbat retinut de politie, din cauza ca a vrut sa prinda o lebada, in parcul Herastrau

Un barbat de 36 de ani a fost prins de Politia Locala, in timp ce incerca sa ajunga inot la tarcul special amenajat pentru pasari, din parcul Herastrau, unde ar fi urmarit sa prinda o lebada.

Peste 600 de Hyundai Tucson din Romania, rechemate in service din cauza capotei

SUV-ul compact Hyundai Tucson este rechemat in service din cauza capotei motorului, iar in Romania sunt vizate 630 de masini. Este vorba despre versiuni TL si TLe produse in Cehia si Coreea de Sud, a anuntat importatorul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )