Libnet.ro
UNICEF

14:15

Surse: Plecarea lui Tutuianu de la MApN, rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD. Ce rol a jucat Dragnea

B1 B1,
Surse: Plecarea lui Tutuianu de la MApN, rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD. Ce rol a jucat Dragnea

Plecarea lui Adrian Tutuianu de la conducerea ministerului Apararii Nationale ar fi rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD, potrivit unor surse citate de HotNews. Astfel, totul ar fi pornit de. continuă pe B1

Reglare de conturi in PSD: Cine l-a executat pe Adrian Tutuianu

Plecarea lui Adrian Tutuianu de la conducerea ministerului Apararii Nationale ar fi rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD, potrivit unor surse citate de HotNews. Astfel, totul ar fi pornit de.

SURSE: Demiterea lui Adrian Tutuianu din Guvern, reglare de conturi in PSD/ Cine l-a executat pe ministrul apararii si de ce

Schimbarea lui Adrian Tutuianu din Guvern este rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD, liderul partidului Liviu Dragnea fiind convins ca ministrul apararii vrea sa-i ia partidul, au declarat pentru HotNews. ro o mai multe surse politice si guvernamentale. Numele lui Tutuianu, fost sef de Consiliu Judetean Dambovita, a inceput sa fie vehiculat ca posibil inlocuitor la sefia PSD in locul lui Dragnea si ar fi avut chiar sprijinul unor baroni nemultumiti de actualul lider, au mai explicat pentru HotNews. ro sursele citate.

Surse: Demiterea lui Adrian Tutuianu ar fi o reglare de conturi in PSD

Eliminarea lui Adrian Tutuianu din Guvernul Tudose este rezultatul unor reglari de conturi in interiorul PSD, iar Liviu Dragnea este convins ca fostul ministru al Apararii vrea sa-i ia partidul, au declarat surse citate de HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )