Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surse: Premierul Tudose s-a intalnit cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Fondului Monetar de Investitii

Adevărul Adevărul,
Surse: Premierul Tudose s-a intalnit cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Fondului Monetar de Investitii

Premierul Mihai Tudose a avut, marti, o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale pentru a beneficia de expertiza tehnica pentru spitale, autostrazi si investitii strategice si, de asemenea, o alta intalnire cu reprezentantii Fondului Monetar de Investitii FMI) pentru a le da acces la bazele de date ale ANAF, au declarat pentru News. ro surse oficiale. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Tudose, intalniri cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale. Executivul pregateste rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai Fondului Monetar International FMI). Potrivit unor surse guvernamentale, Fondul urmeaza sa realizeze un raport de.

Mihai Tudose, declaratie controversata, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Ultimele doua prognoze le-au cam gresit

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Seful Executivului, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Romania nu a functionat cum a zis FMI, ci un pic mai bine

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la.

Surse: Grindeanu discuta cu premierul Tudose la Palatul Victoria

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la aceasta ora la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru Adevarul surse politice.

Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu premierul Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat surse oficiale.

Surse: Premierul a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu

Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia ministrului Apararii, Adrian Tutuianu.

Premierul Tudose explica de ce i-a cerut demisia ministrului Apararii

Premierul Mihai Tudose le-a recomandat, marti, tuturor oficialilor, mai ales celor din ministerele de forta, care tin de siguranta nationala, sa nu mai foloseasca mesaje care nu sunt adevarate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )