Libnet.ro
UNICEF

06:15

Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Hotnews Hotnews,
 Lider PNL Alba: Victor Ponta ofera functii ca spaga liberalilor care vor sa ramana la guvernare pentru a trada

Presedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, l-a acuzat, luni, pe premierul Victor Ponta ca incerca sa ofere functii drept spaga liberalilor care doresc sa ramana la guvernare, pentru ca acestia sa-si tradeze partidul. Florin Roman, care este si vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, spune ca premierul Victor Ponta s-a autodenuntat prin declaratiile transmise public liberalilor care doresc sa ramana alaturi de el, potrivit carora acestia isi vor pastra functiile pe care le detin. Ora 22:01: Reactia lui Victor Ponta: E o neintelegere a lui Antonescu, nu se pune problema in a-i mitui pe liberali. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu a intentionat sa-i mituiasca pe liberali asa cum a spus Crin Antonescu si ca doreste in continuare o guvernare cu PNL. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a demis intr-o zi trei demnitari ai PNL: Unul a fost inlocuit deja cu un membru PSD

Primul ministru Victor Ponta a eliberat din functii, luni, trei demnitari membri ai PNL, intre acestia aflandu-se si secretarul de stat in Ministerul Educatiei, Stefania Duminica, acuzata ca a plagiat lucrarea.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

Antonescu: Eu nu am alta politica decat PNL, Victor Ponta exagereaza deja

Victor Ponta exagereaza deja vorbind despre un proiect personal al luiCrinAntonescu, a explicat, luni, chiar presedintele PNL, explicand ca singura sa politica este cea a partidului. Eu nu am o.

Dobre, PNL: Vorbele lui Ponta, contrazise de fapte.

Afirmatiile premierului Victor Ponta sunt contrazise de faptele sale, a declarat liderul PNL Mures, Ciprian Dobre, care a aratat ca seful Guvernului a demis doi secretari de stat ai PNL din Guvern, respectiv pe Bogdan Nica si Ovidiu Putura. Din pacate, faptele contrazic vorbele domnului Victor Ponta. Astazi au fost demisi domnul Bogdan Nica, din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), si domnul Ovidiu Putura, din functia de secretar de stat la .

VIDEO Victor Ponta a demis luni trei demnitari liberali: secretarul de stat Stefania Duminica de la Educatie, acuzata de plagiat, secretarul de stat Ovidiu Putura de la Justitie si seful Protectiei Consumatorilor. Unul dintre ei a aflat din presa ca e de

Victor Ponta i-a demis luni pe secretarul de stat Stefania Duminica de la Ministerulo Educatiei, acuzata de plagiat, si pe secretarul de stat Ovidiu Putura de la Ministerul Justitiei, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial nr. 133 de luni, 24 ianuarie. Tot luni, premierul l-a demis pe Bogdan Cristian Nica din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inlocuindu-l interimar cu vicepresedintele Marius Alexandru Dunca. Toti cei trei demnitari demisi sint membri PNL sau sustinuti de PNL. Ora 16. 07: Seful Protectiei Consumatorilor spune ca a aflat de demiterea sa din presa si acuza o posibila protectie pentru firme apropiate de PSD.

Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

VIDEO Victor Ponta: Daca PNL se retrage de la guvernare, am mandat pentru a negocia o alta majoritate parlamentara

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, daca PNL isi va retrage ministrii din guvern, are mandatul PSD, PC si UNPR de a forma o alta majoritate parlamentara care sa sprijine guvernul.

Victor Ponta: Vrem pastrarea guvernarii sub formula USL. Daca PNL retrage ministrii, voi nominaliza tot membri ai cabinetului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca s-a decis pastrarea guvernarii sub formula USL. Acesta a facut apel la colegii liberali sa dea dovada de intelepciune, dar a.

Victor Ponta face apel pentru pastrarea Uniunii Social Liberale: Sper ca PNL va ramane la guvernare

In numele celor trei partide care s-au constituit in USD, facem un apel catre colegii nostri de guvernare, Partidul National Liberal, sa pastram guvernarea sub formula USL, a spus Victor Ponta, luni, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )