Libnet.ro
UNICEF

07:30

SURSE - Spitalul Clinic Colentina nu se mai redeschide pentru pacientii nonCOVID

Antena3 Antena3,
SURSE - Spitalul Clinic Colentina nu se mai redeschide pentru pacientii nonCOVID

Spitalul Clinic Colentina din Capitala, una dintre cele mai mari unitati sanitare din tara, ramane spital suport COVID. Potrivit unor surse Antena 3, spitalul Colentina nu se mai redeschide pentru pacientii nonCOVID. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Situatie critica in judetul Timis: Au mai ramas doar doua locuri libere la terapie intensiva pentru pacientii infectati cu COVID-19

EXCLUSIV Situatie critica in judetul Timis, ca urmare a cresterii numarului de persoane infectate cu noul coronavirus. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad ar putea prelua pacienti diagnosticati cu.

Coronavirus Marea Britanie. Se intampla si la case mai mari: Unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid, care a costat 100 milioane de lire, a fost inchisa din cauza ca nu respecta securitatea la incendiu

O unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid-19 in cadul unui spital al Sistemului britanic de Sanatatate a fost inchis dupa controale privind respectarea masurilor de securitate la incendiu, relateaza The Guardian.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

in Arges a fost solicitata o unitate ATI mobila. Sunt suplimentate locurile din spital pentru pacientii COVID-19

In Arges autoritatile au decis suplimentarea locurilor din spitale si solicitatea unei unitati mobile ATI, pentru pacientii COVID-19. Masurile au fost luate in contextul cresterii numarului de cazuri din.

Va fi deschis spitalul modular ridicat de Primaria Capitalei in zona Pipera, pentru pacientii cu forme usoare de COVID-19

Spitalul modular ridicat in urma cu doua luni de Primaria Capitalei pe amplasamentul viitorului Spital Metropolitan din zona Pipera va fi deschis, iar in prima faza vor fi disponibile 100 din cele 500 de paturi, a anuntat luni seara Gabriela Firea. Ea a mai spus ca va creste si capacitatea paturilor ATI in spitalele administrate de municipalitate.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacientii cu COVID-19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19, a anuntat, astazi, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Vor raspunde penal: avertismentul lui Orban pentru pacientii pozitivi externati pe semnatura

Nu mai putin de 972 de romani depistati pozitiv cu coronavirus au decis sa nu stea in spital, ci sa revina in randul populatiei. Premierul Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu.

La Spitalul Galati sunt mai multi bolnavi cu Covid-19 decat intr-un judet intreg

Focarul de la Spitalul Judetean de Urgenta Galati numara 145 de persoane confirmate cu noul coronavi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )