Libnet.ro
UNICEF

19:15

Suspectul in cazul profesoarei de sport din Brasov, gasita moarta pe Transfagarasan, a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Suspectul in cazul profesoarei de sport din Brasov, gasita moarta pe Transfagarasan, a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului suspectat de uciderea profesoarei de sport de la Colegiul Remus Radulet din Brasov, Viorica Bozos. Barbatul a fost retinut pe Aeroportul Otopeni. continuă pe Adevărul

Profesoara de sport din Brasov, ucisa de nepotul sau

O profesoara de sport din Brasov, care a fost gasita moarta pe DN7C, la 10 km. de localitatea Cartisoara, judetul Sibiu, spre cabana Balea, la inceputul lunii mai, a fost ucisa chiar de un nepot al sau. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu l-au retinut pe tanar. u.

Profesoara din Brasov gasita moarta in Sibiu a fost asfixiata. A fost ucisa cu doua zile inainte de descoperirea cadavrului

Raportul medicilor legisti arata ca femeia a fost ucisa. Leziunile din zona gatului arata ca femeia a fost stransa de gat.

Nepotul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan a fost arestat preventiv

Nepotul profesoarei de sport din Brasov, acuzat ca a omorat-o pe femeie si apoi i-a abandoant cadavrul pe Transfagarasan a fost arestat preventiv, informeaza Mediafax. Pe numele barabtului, in.

Ancheta in cazul profesoarei ucise pe Transfagarasan bate pasul pe loc: Criminalul este cautat de 8 zile (VIDEO)

Ancheta in cazul profesoarei de sport, ucisa pe Transfagarasan, pare sa bata pasul pe loc. Anchetatorii nu au inca niciun suspect si nu l-a audiat nici macar pe barbatul care o amenintase pe.

O femeie din Brasov s-a maritat cu un pakistanez, insa statul roman vrea sa-i desparta. Exista suspiciuni ca barbatul s-a casatorit pentru a obtine cetatenie

O femeie din Brasov, in varsta de 39 de ani s-a indragostit de un pakistanez cu 13 ani mai tanar. Desi cei doi se iubesc, statul roman Oficiul pentru imigrari a stabilit in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )