Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nepotul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan a fost arestat preventiv

B1 B1,
Nepotul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan a fost arestat preventiv

Nepotul profesoarei de sport din Brasov, acuzat ca a omorat-o pe femeie si apoi i-a abandoant cadavrul pe Transfagarasan a fost arestat preventiv, informeaza Mediafax. Pe numele barabtului, in. continuă pe B1

Suspectul in cazul profesoarei de sport din Brasov, gasita moarta pe Transfagarasan, a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului suspectat de uciderea profesoarei de sport de la Colegiul Remus Radulet din Brasov, Viorica Bozos. Barbatul a fost retinut pe Aeroportul Otopeni.

A fost retinut principalul suspect in cazul mortii profesoarei de sport gasita pe Transfagarasan

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu au decis retinerea principalului suspect in cazul profesoarei de sport care a fost gasita moarta pe Transfagarasan, si anume a nepotului.

Profesoara ucisa pe Transfagarasan. Politistii din mai multe judete sunt in alerta

Politistii din mai multe judete sunt in alerta, dupa ce o profesoara de sport de la un liceu din Brasov a fost gasita moarta intr-un sant, pe marginea Transfagarasanului. Apropiatii.

Profesoara de sport din Brasov, ucisa de nepotul sau

O profesoara de sport din Brasov, care a fost gasita moarta pe DN7C, la 10 km. de localitatea Cartisoara, judetul Sibiu, spre cabana Balea, la inceputul lunii mai, a fost ucisa chiar de un nepot al sau. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu l-au retinut pe tanar. u.

Femeia gasita moarta pe Transfagarasan ar fi fost ucisa de propriul nepot. Barbatul a fost arestat preventiv

Tribunalul Sibiu a decis, joi, arestarea preventiva pentru 30 de zile a nepotului femeii gasite moarte in urma cu zece zile, pe Transfagarasan, acesta fiind acuzat de procurori ca a ucis-o prin.

Sinead OConnor, disparuta de acasa, a fost gasita de politie

Sinead OConnor, artista renumita pentru piesa Nothing Comperes to You, a disparut duminica de acasa si a fost data in urmarire de politie crezandu-se ca se afla la a treia tentativa de sinucidere. Solista a fost gasita in cele din urma. Iata unde si ce s-a intamplat.

Una dintre cele 219 liceene rapite din Chibok in 2014 de Boko Haram a fost gasita nevatamata in Nigeria

Una dintre cele 219 de liceene rapite in aprilie 2014 de islamisti din cadrul gruparii Boko Haram de la Chibok, in nord-estul Nigeriei, a fost gasita nevatamata in Nigeria, au anuntat reprezentanti locali ai unor asociatii, relateaza AFP.

Cantareata Sinead OConnor a fost gasita, la o zi dupa ce fusese inclusa pe o lista cu persoane disparute

Cantareata Sinead OConnor, data disparuta duminica, dupa ce nu s-a mai intors dintr-o plimbare cu bicicleta, a fost gasita intr-o suburbie a orasului Chicago.

UPDATE: Sinead OConnor a fost gasita. Cantareata fusese data disparuta de duminica

UPDATE: Sinead OConnor a fost gasita in viata in suburbia din Chicago, unde fusese data disparuta. Anchetatorii au precizat ca vedeta era in siguranta.

Cantareata Sinead OConnor a fost gasita: Vedeta fusese data disparuta de autoritatile din Chicago (VIDEO)

40 Cantareata Sinead OConnor a fost gasita, potrivit unui comunicat al politiei din Wilmette. Aceasta nu mai figureaza pe lista persoanelor disparute sau aflate in pericol, arata.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )