Libnet.ro
UNICEF

05:45

Sute de copii din judetul Sibiu care traiesc la limita subzistentei isi croiesc un drum mai bun in viata cu ajutorul muzicii

B1 B1,
Sute de copii din judetul Sibiu care traiesc la limita subzistentei isi croiesc un drum mai bun in viata cu ajutorul muzicii

Sute de copii care provin din medii defavorizate din satele de pe Valea Hartibaciului isi cladesc o viata mai buna, prin cursuri de muzica gratuite oferite de fundatia Ruth Zeckert. Fundatia a venit cu ideea. continuă pe B1

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Povestile fetelor cu cele mai mari medii din judetul Sibiu

Ana Maria Cirstea de la Colegiul National Gheorghe Lazar si Denisa Maria Vladu de la Colegiul National Octavian Goga au cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Listele cu rezultate Bac 2015 au fost afisate pe portalul edu. ro.

Rezultate Bacalaureat 2015. Geniala din Darabani: singura eleva din judetul Botosani care a luat nota 10 la Bac

Raluca Munteanu este singura eleva din judetul Botosani care a reusit sa obtina media 10 la Bacalaureat. Nu invata insa la un liceu de top din judetul Botosani si nici nu locuieste intr-un cartier exclusivist al municipiului. Raluca Munteanu 19 ani) locuieste in Darabani, un orasel sarac si ruralizat.

Tabara Oglinzi din judetul Neamt a fost redeschisa pe datorie

Tabara Oglinzi, cea mai veche tabara din judetul Neamt, ridicata in urma cu mai bine de 100 de ani, a fost salvata de la ruina de administratori si de reprezentantii Directiei Judetene de Sport, care au.

Rezultate Bacalaureat 2015 Sibiu. Topul liceelor din judetul Sibiu, in functie de procentul de promovabilitate

Colegiul National Samuel von Brukenthal conduce in topul liceelor dupa afisarea primelor rezultate Bacalaureat 2015 in judetul Sibiu. Potrivit primelor rezultate BAC 2015, inainte de contestatii, la Brukenthal a picat un singur elev.

Doi copii din Suceava, SALVATI dintr-un incendiu ce le-a cuprins gospodaria

Doi copii de cinci si sapte ani din comuna suceveana Mitocu Dragomirnei, au fost salvati, luni, dintr-un incendiu ce le-a cuprins gospodaria.

Baza de pregatire pentru situatii de urgenta, realizata intr-o comuna din judetul Cluj

O baza de pregatire pentru situatii de urgenta va fi realizata la initiativa celor de la Crucea Rosie din Cluj, care urmeaza sa finalizeze un astfel de centru intr-o comuna din acest judet pana la finalul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )