Libnet.ro
UNICEF

20:30

Baza de pregatire pentru situatii de urgenta, realizata intr-o comuna din judetul Cluj

B1 B1,
Baza de pregatire pentru situatii de urgenta, realizata intr-o comuna din judetul Cluj

O baza de pregatire pentru situatii de urgenta va fi realizata la initiativa celor de la Crucea Rosie din Cluj, care urmeaza sa finalizeze un astfel de centru intr-o comuna din acest judet pana la finalul. continuă pe B1

O baza de pregatire pentru prim-ajutor va fi construita la Cluj

O baza de pregatire pentru prim-ajutor va fi construita in localitatea Valea Ierii, din judetul Cluj, aceasta urmand sa fie destinata voluntarilor Crucii Rosii Cluj si angajatii institutiilor care se ocupa.

Val de CANICULA peste Romania. A fost convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta

Romania se pregateste pentru trei zile caniculare. Premierul interimar a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta astazi, la ora 15. 00, la Palatul Victoria. Reprezentantii Guvernului vor discuta cu.

MCA Romania cere Guvernului sa cerceteze din ce bani se va construi cea mai mare moschee din Europa la Bucresti/ Ar putea fi transformat intr-o baza regionala pentru desfasurarea de activitati teroriste de catre elemente radicale islamice

MCA Romania Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului) avertizeaza asupra unor eventuale tentative de a transforma proiectul ambitios de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti intr-un centru care ar putea fi folosit ca baza regionala pentru desfasurarea unor activitati teroriste, anti-crestine, anti-democratice de catre elemente radicale islamice. Organizatia indeamna Guvernul sa nu de-a unda verde proiectul inainte de a derula o investigatie completa asupra surselor de finantare, dar si asupra unor grupuri politice care ar putea fi in spatele constructiei moscheii, pentru a se asigura ca edificiul nu va deveni o baza prin care va fi raspandita ura si intoleranta, se arata intr-un comuncat remis Hotnews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )