Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sute de oameni au participat la marsul in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Iohannis si Orban, prezenti la mars FOTO

Adevărul Adevărul,
Sute de oameni au participat la marsul in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Iohannis si Orban, prezenti la mars FOTO

Sute de persoane au participat la marsul pentru comemorarea victimelor Revolutiei din 1989. Participantii au pornit in jurul orei 17. 15 din Piata Victoriei spre Piata Universitatii. in Piata Revolutiei au fost citite numele tuturor mortilor de la Revolutia din decembrie 1989. Presedintele Iohannis a participat si el la acest mars. continuă pe Adevărul

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Procurorul general: Cer iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea obligatiei legale de a stabili adevarul si de a trage la raspundere vinovatii

Procurorul general interimar Bogdan Licu le cere iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea de catre Ministerul Public, in toti acesti ani, a obligatiei legale de a stabili adevarul si de a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

Mars in memoria victimelor Revolutiei. Presedintele Klaus Iohannis se alatura evenimentului

Sute de persoane au plecat duminica seara, din Piata Victoriei, intr-un mars de comemorare a Revolutiei din decembrie 1989, cu traseul Piata Universitatii - sediul Ministerului de Interne.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

Manifestari in memoria eroilor Revolutiei din Decembrie 1989

Garnizoana Drobeta Turnu Severin a organizat, duminica, manifestari dedicate Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Evenimentul s-a desfasurat, cu incepere de la ora 10:00, la Monumentul Eroilor Revolutiei din fata Casei Tineretului, printr-un ceremonial militar religios.

Concertul de 100.000 de euro in memoria eroilor Revolutiei, anulat cu scandal. Evenimentul era organizat de institutul lui Iliescu

Concertul care urma sa fie organizat duminica, 22 decembrie, in memoria eroilor Revolutiei din 1989, a fost anulat, dupa ce mai multi artisti au renuntat sa mai participe la acest eveniment.

Ludovic Orban, omagiu pentru eroii Revolutiei. Premierul a depus o coroana de flori in memoria victimelor din decembrie `89: Ne-ati scapat de ciuma rosie (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a depus si el o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, sambata, la slujba de pomenire a eroilor martiri cazuti in timpul Revolutiei din decembrie.

Iohannis si Orban, la slujba oficiata de Patriarhul Daniel in memoria eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban au participat duminica la slujba de pomenire a eroilor Revolutiei din decembrie 1989 de la Catedrala Patriarhala.

Mars pe 22 Decembrie, la Bucuresti, in memoria eroilor revolutiei Vor participa rude ale celor ucisi

Mai multe organizatii neguvernamentale si comunitati online, inclusiv cele implicate in protestele ultimilor ani, anunta ca vor organiza un mars, pe 22 Decembrie, in memoria eroilor ucisi in timpul Revolutiei din 1989.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )