Libnet.ro
UNICEF

23:45

Crin Antonescu acuza un post TV de campanie impotriva PNL, pentru ca sustine candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu acuza un post TV de campanie impotriva PNL, pentru ca sustine candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare (VIDEO)

Sustinerea pentru Mircea Diaconu, exclus recent de pe listele PNL pentru europarlamentare, nu reprezinta decat o campanie impotriva Partidului National Liberal. Afirmatia ii apartine chiar liderului PNL Crin. continuă pe B1

Victor Ponta: Regret credinta lui Crin Antonescu ca adversarul politic al PNL este PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD-ul cu tentatie de partid-stat. Ponta sustine.

Crin Antonescu: PNL saluta semnarea acordului politic UE - Ucraina

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL saluta semnarea acordului politic UE-Ucraina, pe care il considera un eveniment istoric. Antonescu spune ca acest acord este unul favorabil si pentru.

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de 9 ani

Ioana Beldeanu, notar public iesean si arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendata administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de 9 ani, potrivit unui document oficial.

Fina lui Crin Antonescu, arbitru la Curtea de Arbitraj, amendata de procurori pentru lovirea unui copil de noua ani

Notarul public iesean Ioan Beldeanu, arbitru la Curtea de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, fina a liderului liberal Crin Antonescu, a fost amendat administrativ, recent, de catre procurori, dupa ce ar fi lovit un copil de noua ani, potrivit unui document oficial.

Crin Antonescu: Principalul adversar al PNL este PSD (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, marti, ca principalul adversar al PNLeste Partidul Social Democrat, aflat la guvernare. Identitatea PNL este una foarte clara, iar adversarul principal al PNL e PSD, aflat astazi.

VIDEO Crin Antonescu, atac la fostii colegi de guvernare: Adversarul principal al PNL e PSD

Identitatea PNL e una foarte clara, iar adversarul principal al PNL e Partidul Social Democrat, aflat astazi la guvernare, a declarat marti liderul liberal Crin Antonescu, adaugand ca partidul sau vrea o Romanie puternica ce nu se poate construi pe demagie, pe minciuna, pe impostura.

Crin Antonescu: Ma vad presedinte. in turul II, cu Ponta, ar fi ca la box. Ai in cine sa dai

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a vorbit, la TVR, despre cele doua seturi de alegeri din acest an si a opinat ca europarlamentarele reprezinta, pentru formatiunea pe care o conduce, o proba eliminatorie. in ce priveste alegerile prezidentiale, Antonescu s-a declarat convins ca va ajunge la Cotroceni, dar a formulat si o serie de pronosticuri privind posibilii sai rivali.

Crin Antonescu: Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Probabil o va tine asa mult timp

Crin Antonescu a declarat, marti, ca nu comenteaza insemnarile de pe Facebook ale premierului Victor Ponta, care a spus ca regreta faptul ca liderul PNl crede ca adversarul politic al PNL este PSD, relateaza Me.

Crin Antonescu, intre Draga Stolo! si iepurele perfect

In campania pentru prezidentiale, inceputa deja de Crin Antonescu o data cu iesirea din USL, liderul PNL se afla intr-un blocaj dificil de depasit.

Crin Antonescu, la Realitatea TV, de la ora 21.00

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la emisiunea Editie Speciala de la Realitatea TV, incepand cu ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )