Libnet.ro
UNICEF

11:30

Tarile UE interzic calatoriile din Marea Britanie dupa raspandirea unei noi tulpini de virus

România Liberă România Liberă,
Tarile UE interzic calatoriile din Marea Britanie dupa raspandirea unei noi tulpini de virus

Tot mai multe tari UE, inclusiv Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda si Olanda, au dec. continuă pe România Liberă

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

Olanda si Belgia interzic zborurile din Marea Britanie de teama noului Covid-19

Olanda a interzis de duminica dimineata zborurile din Marea Britanie cel putin pana la sfarsitul anu.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Parisul urmareste indeaproape situatia din Marea Britanie legata de noua tulpina a coronavirusului

Franta urmareste indeaproape situatia de pe teritoriul britanic, unde circula o noua tulpina a coronavirusului, ceea ce a dus la suspendarea de catre Olanda si Belgia a zvorurilor venite din Marea Britanie, a declarat o sursa guvernamentala, citata de AFP.

Belgia interzice zborurile din Marea Britanie

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Italia a confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina a coronavirusului din Marea Britanie

In Italia a fost confirmat un prim caz de infectare cu noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie, a anuntat duminica Ministerul italian al Sanatatii, relateaza agentia EFE.

Olanda interzice zborurile din Marea Britanie din cauza noii tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2

Guvernul olandez a suspendat duminica toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie pana pe 1 ianuarie, dupa descoperirea in teritoriul Olandei a unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19 identificata in apropiere de Londra, relateaza AFP.

Belgia, a doua tara europeana care interzice zborurile din Marea Britanie in urma descoperirii unei noi tulpini de coronavirus

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

Arafat, despre blocarea zborurilor din Marea Britanie: Astazi sau maine vom lua o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din aceasta tara. Olanda si Belgia au anuntat deja ca blocheaza zborurile dinspre Marea Britanie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )