Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Hotnews Hotnews,
 Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere. continuă pe Hotnews

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului

Sute de romani - turisti din cel putin 5 autocare si soferi de TIR - sunt blocati in trafic intre Marea Britanie si Franta, la traversarea Canalului Manecii, in urma interdictiilor de circulatie impuse de autoritatile din Franta din cauza noii tulpi a coronavirusului, conform asociatiei civice Voluntari in Europa.

Olanda a suspendat toate zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi variante de coronavirus, cu 70% mai infectioasa (VIDEO)

Incepand de duminica, Olanda a suspendat toate zborurile de pasageri ce provin din Marea Britanie, dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina de COVID-19, cu 70% mai infectioasa, identificata in R.

Olanda suspenda toate zborurile din Marea Britanie dupa descoperirea unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului

Guvernul olandez a suspendat incepand de duminica toate zborurile de pasageri din Marea Britanie dupa descoperirea in Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpina a coronavirusului care circula pe teritoriul britanic, scrie AFP. Suspendarea intra in vigoare duminica la 06:00, ora locala 05:00 GMT) si va fi in vigoare pana la 1 ianuarie. Informatia vine la cateva ore dupa anuntul guvernului britanic de carantinare a Londrei si a sud-estului Angliei, in incercarea de a stopa o crestere a contaminarii atribuita noii tulpini de virus.

Numerosi romani au ramas blocati in Marea Britanie dupa ce statele europene si-au inchis granitele pentru a limita raspandirea noii tulpini de coronavirus

Sute de romani sunt blocati pe teritoriul Marii Britanii, in urma deciziei mai multor state europene de a inchide granitele cu Regatul Unit, pentru a opri raspandirea noii tulpini de coronavirus.

Ce se intampla cu cei 200 de romani blocati intre Franta si Marea Britanie, dupa anularea zborurilor

Mai multi romani aflati in tranzit suntblocati la granita dintre Franta si Marea Britanie, la Dover, dupa ce mai multe tari au inchis granitelepentru a limita raspandirea noii tulpini de Covid-.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi tulpini de coronavirus

Polonia, ca si alte tari, a decis ca zboruriledin Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de luni la miezul noptii din cauza noii tulpinide coronavirus, a anuntat un purtator de.

Tarile UE interzic calatoriile din Marea Britanie dupa raspandirea unei noi tulpini de virus

Tot mai multe tari UE, inclusiv Germania, Franta, Italia, Belgia, Austria, Irlanda si Olanda, au dec.

Ce se intampla cu cei peste 200 de romani blocati la granita in Marea Britanie. MAE cere explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, luni, o serie de precizari despre demersurile efectuate pentru cei peste200 de cetateni romani aflati in tranzit, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe tari au inchis granitele pentru a limita raspandirea noii tulpini a virusului SARS-COV-2.

Linii telefonice la ambasade pentru transportatorii romani blocati la frontierele cu Marea Britanie MAE anunta ca a cerut explicatii Frantei

Ministerul Afacerilor Externe spune ca a cerut gasirea unei solutii rapide pentru rezolvarea situatiei transportatorilor romani blocati la frontierele cu Marea Britanie, in contextul masurilor luate de unele state europene din cauza noii tulpini a virusului SARS-CoV-2 identificate in Anglia, si precizeaza ca decizia Frantei de inchidere a frontierei cu Regatul Unit este aplicabila pentru 48 de ore, in asteptarea unor masuri coordonate la nivel european. Romani blocati in Marea Britanie dupa inchiderea unor granite din cauza noii tulpini a coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )