Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sute de zboruri anulate in Germania din cauza furtunii Sabine Traficul feroviar pe distante lungi, de asemenea, sistat

Adevărul Adevărul,
Sute de zboruri anulate in Germania din cauza furtunii Sabine Traficul feroviar pe distante lungi, de asemenea, sistat

Aproximativ 180 de zboruri catre si dinspre aeroportul din Frankfurt au fost anulate, duminica. Se asteapta intreruperi severe in transportul pe calea ferata, dupa ce operatorul feroviar Deutsche Bahn a anuntat ca va suspenda toate calatoriile pe distante lungi, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Doua curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei

Doua curse Tarom, cu destinatia Bucuresti Londra si Londra Bucuresti, au fost anulate duminica din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei, au anuntat reprezentantii companiei de stat, potrivit Mediafax.

Lufthansa avertizeaza ca va anula zboruri din cauza furtunii Sabine, care va afecta Europa incepand din acest weekend

Lufthansa a anuntat sambata ca furtuna Sabine, care va lovi regiuni din Europa incepand din acest weekend, va duce la anulari sau intarzieri de zboruri, transmite Reuters.

Premier League: Meciul Manchester City - West Ham, amanat din cauza furtunii Ciara

Meciul Manchester City - West Ham United, programat astazi, in etapa a XXVI-a a campionatului Angliei, a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice.

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

Curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara

Doua curse Tarom, cu destinatia Bucuresti Londra si Londra Bucuresti, au fost anulate duminica d.

TAROM anuleaza mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Anuntul companiei

Programul de operare al TAROM este afectat din cauza furtunii Ciara, care afecteaza nordul Europei, a anuntat compania duminica. Momentan, au fost anulate doua curse Bucuresti-Londra si Londra-Bucuresti programate la pranz.

TAROM anuleaza mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate

TAROM anuleaza mai multe zboruri spre si de la Londra, ca urmare a furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul si vestul Europei.

Sute de zboruri anulate in nordul Europei din cauza furtunilor puternice

Aproximativ 100 de zboruri din si spre aeroportul din Frankfurt, cel mai mare aeroport din Germania,.

35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi dimineata din cauza ninsorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )