Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sute de zboruri anulate in nordul Europei din cauza furtunilor puternice

România Liberă România Liberă,
Sute de zboruri anulate in nordul Europei din cauza furtunilor puternice

Aproximativ 100 de zboruri din si spre aeroportul din Frankfurt, cel mai mare aeroport din Germania,. continuă pe România Liberă

Sute de zboruri anulate in Germania din cauza furtunii Sabine Traficul feroviar pe distante lungi, de asemenea, sistat

Aproximativ 180 de zboruri catre si dinspre aeroportul din Frankfurt au fost anulate, duminica. Se asteapta intreruperi severe in transportul pe calea ferata, dupa ce operatorul feroviar Deutsche Bahn a anuntat ca va suspenda toate calatoriile pe distante lungi, relateaza Reuters.

35 de trenuri, anulate joi dimineata din cauza conditiilor meteo. CFR SA: Nu sunt trenuri de calatori blocate (VIDEO)

CFR Calatori informeaza ca un numar de 35 de trenuri, care circula in sudul si sud-estul tarii, sunt anulate, joi dimineata, din cauza viscolului. Trenurile anulate sunt: R 8652 Tulcea Oras - Medgidia, R.

35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi dimineata din cauza ninsorilor.

Doua curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei

Doua curse Tarom, cu destinatia Bucuresti Londra si Londra Bucuresti, au fost anulate duminica din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei, au anuntat reprezentantii companiei de stat, potrivit Mediafax.

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

Autocar plin cu turisti romani, blocat din cauza ninsorilor abundente in nordul Bulgariei

Un autocar plin cu turisti romani a fost blocat in nordul Bulgariei, in apropiere de satul Voneshta Voda, din cauza ninsorilor abundente.

Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului. Ce anunt a facut vedeta

Mihaela Radulescu se simte expusa pericolului coronavirusului care a speriat Planeta, dar fiind ca este obligata sa cuterierea lumea-n lung si-n lat pentru a se imparte intre contractele pe care le are, dar si sa-i fie alaturi iubitului ei. Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului Pentru ca nu e de gluma cu acest virus .

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )