Libnet.ro
UNICEF

05:45

Lufthansa avertizeaza ca va anula zboruri din cauza furtunii Sabine, care va afecta Europa incepand din acest weekend

Adevărul Adevărul,
Lufthansa avertizeaza ca va anula zboruri din cauza furtunii Sabine, care va afecta Europa incepand din acest weekend

Lufthansa a anuntat sambata ca furtuna Sabine, care va lovi regiuni din Europa incepand din acest weekend, va duce la anulari sau intarzieri de zboruri, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Vremea face prapad si in Constanta: 9 localitati au ramas fara electricitate din cauza furtunii

Locuitorii din noua localitati din judetul Constanta au ramas fara electricitate, miercuri noapte, E-Distributie Dobrogea informand ca, din cauza vantului puternic, au fost afectate sase linii electrice.

Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului. Ce anunt a facut vedeta

Mihaela Radulescu se simte expusa pericolului coronavirusului care a speriat Planeta, dar fiind ca este obligata sa cuterierea lumea-n lung si-n lat pentru a se imparte intre contractele pe care le are, dar si sa-i fie alaturi iubitului ei. Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului Pentru ca nu e de gluma cu acest virus .

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, .

Nikita, probleme mari in Spania. isi pune zilnic viata in pericol din cauza banilor

Va mai aduceti aminte de Nikita? Era o vreme cand era nelipsita din presa de cancan, fie datorita problemelor pe care le avea sau le isca, fie datorita aparitiilor ei inedite. Din pacate, pentru ea, i-a apus vremea, iar acum se chinuie sa supravietuiasca prin Spania. Nikita, probleme mari in Spania Reporterii Impact. ro au aflat .

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

Un judecator bulgar specializat in coruptie a primit interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii sale in... acte de coruptie

Statele Unite au impus sanctiuni impotriva unui judecator al Curtii Penale specializate in coruptie din Bulgaria, dar si contra familiei acestuia. Andon Mitalov a fost sanctionat din cauza implicarii sale.

Autocar plin cu turisti romani, blocat din cauza ninsorilor abundente in nordul Bulgariei

Un autocar plin cu turisti romani a fost blocat in nordul Bulgariei, in apropiere de satul Voneshta Voda, din cauza ninsorilor abundente.

Un autocar cu turisti romani, BLOCAT in Bulgaria din cauza zapezii

Un autocar cu turisti romani a ramas blocat din cauza zapezii in Bulgaria, in pasul Republika.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )