Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tabara exclusivista pentru miliardari, in care sunt invatati cum sa faca si mai multi bani

Antena3 Antena3,
Tabara exclusivista pentru miliardari, in care sunt invatati cum sa faca si mai multi bani

In aceste zile, 20 dintre cei mai bogati oameni ai lumii se afla la Wolfsberg, in Elvetia, acolo unde UBS organizeaza o tabara pentru miliardari. Scopul acesteia este sa ii invete cum sa isi conserve si. continuă pe Antena3

Pensii de serviciu pentru diplomati. Care sunt conditiile

Camera Deputatilor a aprobat, marti, cu 277 voturi pentru, 15 abtineri si doua voturi impotriva, legea privind acordarea pensiei de serviciu pentru diplomati, .

Cum se pune diagnosticul si care sunt solutiile chirurgicale pentru cancerul de san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, a discutat online cu cititorii

Cum se diagnosticheaza cancerul de san, care sunt pasii pe care pacienta trebuie sa ii urmeze si ce solutii chirurgicale exista? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala, a discutat online cu cititorii MedLive.

Un grup de antreprenori din Siberia vinde hartie igienica pe care sunt scrise sanctiunile impotriva Rusiei impuse de UE si SUA

Un grup de antreprenori din Siberia a fabricat si a inceput sa vanda hartie igienica pe care sunt imprimate sanctiunile impuse Rusiei de Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii, scrie The Moscow Times.

Sergiu Lucinschi si Radu Pricop, trimisi in judecata in dosarul de coruptie in care sunt implicati (VIDEO)

Radu Pricop si Sergiu Lucinschi au fost trimisi in judecata in dosarul de coruptie in care sunt implicati, informeaza B1 TV. Cei doi au fost acuzati de procurorii DNA ca au constrans un om de afaceri sa le.

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

HOROSCOP 1 iulie: Berbecii fac o escapada la mare. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 1 iulie. Berbecii si taurii sunt foarte spontani, iar racii si capricornii se confrunta cu mici probleme in plan financiar.

Puterea terapeutica a copacilor. Afla care sunt cei mai benefici pentru tine

Copacii pot fi impartiti in doua categorii: cei care furnizeaza energie organelor slabite si cei care absorb energiile negative dintru corp, curatand zonele bolnave si pregatindu-le pentru un circuit energetic sanatos,.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Relatia nu merge nicaieri? Iata care sunt semnele indisponibilitatii emotionale!

Indisponibilitatea emotionala poate aparea din mai multe cauze, de la o suferinta puternica in dragoste la trecerea unei perioade lungi de singuratate. Ce-i drept, barbatii sunt adesea cel mai predispusi sa devina.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )