Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tabara medievala, concerte, expozitii in aer liber si foc de artificii de Zilele Ramnicului

Adevărul Adevărul,
Tabara medievala, concerte, expozitii in aer liber si foc de artificii de Zilele Ramnicului

Manifestarile dedicate sarbatoririi a 625 de ani de la prima atestare documentara a Ramnicului debuteaza vineri, 17 mai. Timp de patru zile, ramnicenii vor avea parte de numeroase activitati cultural-artistice, distractive si de agrement. Acestia sunt invitati la teatru in aer liber, expozitii pictura si arta fotografica, concerte de muzica populara si dance si focuri de artificii. continuă pe Adevărul

Demonstratie culinara in aer liber la Slatina

Diriguitorii Muzeului Judetean Olt au pregatit pentru marti 14 mai, un eveniment mai rar intalnit in preajma institutiei, respectiv o expozitie in aer liber de gastronomie traditionala olteneasca. Astfel, in fata institutiei mentionate, diversi bucatari mai mult sau mai putin atestati vor pregati, in fata ochilor trecatorilor, diferite preparate culinare, printre care si traditionala paine in test.

ONGFest - dezbateri, seminarii si concerte in aer liber, weekendul acesta in Bucuresti

Butterflies in My Stomach si Les Elephants Bizarres precum si alte trupe din zona jazz-pop-rock vor canta weekendul acesta in Parcul Tineretului in cadrul evenimentului ONG Fest. Concertele vor puncta finalul zilelor de dezbateri si seminarii pe teme variate, care abordeaza probleme din domeniul social, mediu, educatie, comunicare si altele. Seminarul de deschidere a evenimentului se va axa pe problemele Bucurestiului si va avea loc vineri, 17 mai, incepand cu ora 10. 00 la Hanul lui Manuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )