Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tanar de 22 de ani din Alba Iulia, decedat intr-un cumplit accident rutier in Franta

Adevărul Adevărul,
Tanar de 22 de ani din Alba Iulia, decedat intr-un cumplit accident rutier in Franta

Un tanar in varsta de 22 de ani din Alba Iulia a murit in urma unui accident rutier grav petrecut vineri dimineata in nordul Frantei. Dragos Damian, aflat la volanul unei furgonete, ar fi intrat intr-o depasire periculoasa si a lovit frontal un TIR inmatriculat tot in Romania. continuă pe Adevărul

Un tanar de 22 de ani din Alba Iulia a murit intr-un cumplit accident rutier in Franta

Un tanar in varsta de 22 de ani din Alba Iulia a murit in urma unui accident rutier grav petrecut vineri dimineata in nordul Frantei. Dragos Damian, aflat la volanul unei furgonete, ar fi intrat intr-o depasire periculoasa si a lovit frontal un TIR inmatriculat tot in Romania.

VIDEO Cum apela o cersetoare la mila trecatorilor din Alba Iulia: si-a bandajat mainile sanatoase cu pansament colorat

O femeie din Sebes a gasit un mod inedit de a apela la mila trecatorilor din Alba Iulia. Si-a aplicat pe mani un mulaj din carton si bandaje imbibate in substante de culoare rosiatica, care imitau leziuni grave ale bratelor si astfel incerca sa impresioneze trecatorii. A fost prinsa de politisti si sanctionata contraventional.

Un elev din Alba Iulia reprezinta Romania la olimpiada internationala de germana

Un elev din Alba Iulia va participa la Olimpiada Internationala de Limba Germana Moderna. Este vorba despre Andrei Precupescu, elev al liceului Sfantul Iosif din Alba Iulia, care va reprezenta Romania la Frankfurt am Main, in Germania, alaturi de inca o eleva din Bucuresti.

FOTO VIDEO Protest cu fluturasul de salariu la vedere: un politist local din Alba Iulia castiga mai putin de 700 de lei

Aproximativ 50 de angajati ai Politiei Locale Alba Iulia au protestat vineri timp de o ora in fata Institutiei Prefectului Alba. Principala revendicare a acestora este modificarea Legii 155/2010, privind organizarea Politiei Locale, modificare promisa si amanata de la multe ori, care ar permite cresterea salariilor. Un politist local castiga mai putin de 700 de lei net.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit 400.000 de oameni 10 ani de la Marea Unirela Alba Iulia. Romanii din SUA au fluturat drapele tricolore si americane

In urma cu 85 de ani, in 20 mai 1929, s-au desfasurat la Alba Iulia cele mai impresionante festivitati nationale organizate in Romania Mare. Sarbatorirea unui deceniu de la Marea Unire a fost organizata cu o jumatate de an intarziere din cauza disputelor politice intre liberali si taranisti, dar cu toate acestea a fost potrivti istoricilor o adevarata revarsare de patriotism si mandrie nationala.

Festivalul National La Portile Apusenilor, organizat la Alba Iulia de Scoala Gimnaziala Avram Iancu

Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Alba Iulia, in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba, organizeaza joi, 22 mai 2014, de la ora 11, cea de-a sasea editie a Festivalului National de Traditii si Obiceiuri Populare ,,La Portile Apusenilor.

FRF vine cu o solutie soc in fotbalul romanesc: falimentul intregului campionat. Pretul? Afara 3 ani din cupele europene

Viorel Duru, presedintele Departamentului de Licentiere al FRF, a declarat joi seara ca doar cateva echipe din Liga 1 sunt pe profit, iar restul sunt intr-un faliment mascat. Solutia Federatiei este falimentarea intregului campionat. Problema este ca aceasta ar insemna o excludere pe trei ani din Europa, insa toate echipele din primul esalon ar putea ramane in campionat.

Sarbatoarea Muzicii: Bonnie Tyler, in concert la Alba Iulia. Opera AIDA, pusa in scena in Cetate

Canareata pop-rock Bonnie Tyler va sustine un concert la Alba Iulia in cadrul evenimentului Sarbatoarea Muzicii, care se va desfasura in perioada 20 - 22 iunie 2014. Cu aceeasi ocazie va fi pusa in scena, in aer liber in Cetate, opera AIDA de Verdi.

Zilele Orasului Alba Iulia, transmise in direct de MTV. Marius Moga aduce in Cetate cei mai tari artisti din Romania

La sfarsitul lunii mai, Alba Iulia va avea parte de trei zile de concerte si spectacole. Muzica pop, dance, electronica, dar si folclor si romante, toate vor fi prezente pe scena din Cetate. Zilele Orasului Alba Iulia vor fi transmise in direct pe MTV, ca urmare a spectacolului Moga Friends.

FOTO Cel mai frumos barbat din Romania, un sucevean de 22 de ani, in finala Mr World 2014

Bogdan Mierla, un tanar de 22 de ani din Suceava, va reprezenta Romania la Mr World 2014, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate concursuri de modele masculine la nivel mondial. Finala concursului va avea loc in Anglia, in data de 15 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )