Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un tanar de 32 de ani, din Vaslui, a fost gasit injunghiat in fata casei

Antena3 Antena3,
Un tanar de 32 de ani, din Vaslui, a fost gasit injunghiat in fata casei

Un barbat in varsta de 32 de ani din localitatea Barzesti, comuna Stefan cel Mare, a fost gasit injunghiat in fata locuintei sale, echipajul medical solicitat sa intervina neputand face nimic pentru. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante despte fata de 15 ani din Arges, drogata si fortata sa se prostitueze. Mama: Politistii mi-au spus ca ei nu sunt pusi sa alerge dupa fundul ei

Apar noi dezvaluiri socante despte fata de 15 ani din Arges, care a fost drogata si fortata sa se prostitueze. Parintii aupovestit drama prin care trece si acum copila, dupa ce a fost eliberata din iadul.

Amantlacul de la nationala Romaniei. 16 ani i-a fost amanta selectionerului. Daca ar fi divortat, ma maritam cu el!

Relatia dintre Vica Blochina si Victorul Piturca, fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a tinut pentru mult timp primele pagini ale tabloidelor din tara. Vedeta s-a intors recent din vacanta si a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta de la Pro TV, unde a dezvaluit cateva detalii din trecutul ei. Vica .

Misterul mortii unui batran instarit gasit intr-o urna si tanarul care-i revendica averea cu un testament dubios

Unul dintre cei mai respectati experti auto din judetul Bihor, Alexandru Lokoshazy, dat disparut in luna august de cunostinte, a fost gasit mort, incinerat intr-o urna pastrata la crematoriul din Oradea.

Accident cumplit. Un tanar de 21 de ani a murit calcat de o masina condusa de un tanar de 22 de ani

Un tanar de 21 de ani din Timisoara a murit sambata seara in urma unui grav accident rutier produs pe un drum judetean din Timis.

Alerta la un spital din Vaslui! Bebelusi depistati cu o infectie necunoscuta

Alerta la Spitalul de Urgenta Vaslui. Doi bebelusi nascuti prematur au fost depistati cu o infectie virala, deocamdata necunoscuta. Ambii fac parte din cate o pereche de gemeni. Autoritatile.

Un fost lider al gruparii Hezbollah a fost gasit mort in apartamentul sau din Beirut

Un fost oficial al gruparii libaneze Hezbollah, sustinuta de Iran, a fost gasit mort duminica in apartamentul sau din capitala Libanului, Beirut, a anuntat agentia de presa de stat din aceasta tara, citata de Reuters, scrie Mediafax.

Incendiu DEVASTATOR intr-un bloc din Vaslui: 20 de persoane evacuate si un proprietar cu arsuri GRAVE

Un incendiu puternic a izbucnit, duminica, intr-un apartament situat la etajul IV al unui bloc din orasul Negresti, proprietarul suferind arsuri de grave pe 70% din suprafata corporala, au informat reprezentantii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )