Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un tanar a fost acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei. Barbatul a fost retinut de politisti

Adevărul Adevărul,
Un tanar a fost acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei. Barbatul a fost retinut de politisti

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Tanar acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei. Ofiterii Serviciului de.

Flueratoru este acuzat intr-un nou dosar de evaziune fiscala. Fostul lider de sindicat ar fi creat un prejudiciu de peste 650.000 de lei

Fostul lider de sindicat din zona Motru, Cristea Flueratoru, a fost retinut, astazi, intr-un nou dosar penal in care este acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Perchezitii in Caras-Severin, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 3,6 milioane de lei

Politistii din Caras-Severin au ridicat 11. 710 euro, aproximativ 73. 000 de lei si documente contabile in urma unor perchezitii facute intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3,6 milioane de lei, reprezentantul unor firme fiind acuzat ca nu a declarat integral salariile angajatilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )