Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei

Antena3 Antena3,
Tanar acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei. Ofiterii Serviciului de. continuă pe Antena3

Un tanar a fost acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei. Barbatul a fost retinut de politisti

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei.

Perchezitii in Caras-Severin, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 3,6 milioane de lei

Politistii din Caras-Severin au ridicat 11. 710 euro, aproximativ 73. 000 de lei si documente contabile in urma unor perchezitii facute intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3,6 milioane de lei, reprezentantul unor firme fiind acuzat ca nu a declarat integral salariile angajatilor.

Flueratoru este acuzat intr-un nou dosar de evaziune fiscala. Fostul lider de sindicat ar fi creat un prejudiciu de peste 650.000 de lei

Fostul lider de sindicat din zona Motru, Cristea Flueratoru, a fost retinut, astazi, intr-un nou dosar penal in care este acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara

Alcatel-Lucent Euronext Paris si NYSE: ALU) deschide un centru global de operare retele, in noul campus din Timisoara, situat pe Strada Republicii. Centrul are o suprafata de 5200 de metri patrati si este inaugurat in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro in infrastructurile IT si operationala, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Complexul imobiliar ARAD PLAZA, in valoare de 12 milioane euro, se lanseaza joi

Wallberg Properties va lansa joi ARAD PLAZA, un proiect imobiliar in valoare de 12 milioane de euro, situat in zona centrala a Aradului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Continental Anvelope a investit peste 10 milioane de euro intr-o tehnologie de tratare a emisiilor olfactive

Producatorul de anvelope Continental a finalizat investitia de 10,5 milioane de euro in sistemul de tratare a emisiilor olfactive in fabrica sa din Timisoara, care se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )