Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tanar implicat intr-un accident dupa ce a vrut sa scape de un echipaj de politie

Adevărul Adevărul,
Tanar implicat intr-un accident dupa ce a vrut sa scape de un echipaj de politie

Un tanar a provocat un accident rutier, in incercarea de a scapa de un echipaj de politie aflat pe urmele masinii pe care o conducea. Soferul, in varsta de 30 de ani, a lovit un stalp de electricitate, de pe marginea soselei. continuă pe Adevărul

11 persoane, ranite intr-un accident intre un microbuz si un autoturism

Unsprezece persoane au fost ranite, joi dimineata, in urma unui accident produs la iesirea din Brasov spre localitatea Cristian si in care a fost implicat si un microbuz in care se aflau 12 pasageri, scrie Mediafax .

Un roman a murit intr-un accident de munca in Grecia.

Un muncitor roman de 31 de ani a murit, miercuri, zdrobit de un camion vechi pentru ciment, pe care incerca sa il demonteze, in Grecia, relateaza Ekathimerini, conform Mediafax. Romanul lucra intr-o localitate din nordul tarii, Pella. Angajatorul acestuia, a carui identitate nu a fost precizata, a fost arestat pentru ca nu a asigurat masuri de securitate adecvate, scrie ziarul.

O tanara din Lupeni si iubitul ei au murit intr-un accident petrecut in Timisoara

Andreea Segarceanu 24 de ani), din Lupeni, si iubitul ei Alecsandru Sandric 32 de ani) au murit pe loc in urma unui accident rutier petrecut in aceasta dimineata, pe Calea Lugojului, din Timisoara.

Gorj: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier pe DN 66

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, miercuri, in urma unui accident rutier produs pe DN 66, in judetul Gorj, la ora transmiterii acestei stiri traficul fiind blocat in zona, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )