Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar si-a gasit sfarsitul din cauza Pokemon GO. Ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Un tanar si-a gasit sfarsitul din cauza Pokemon GO. Ce s-a intamplat

Un tanar de 21 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in apropiere de Aarhus, Danemarca, in timp ce juca Pokemon GO. Barbatul conducea o masina de livrari, iar politistii au gasit. continuă pe Antena3

Din cauza Pokemon Go, Nintendo a pierdut 7 miliarde de dolari

Spre surprinderea celor care credeau ca valoarea Nintedo va continua sa explodeze, din cauza legaturii cu Pokemon Go s-a intamplat exact opusul. in urma cu aproximativ o saptamana anuntam o crestere incredibila a valorii actiunilor Nintendo de la bursa, generata in mare parte de succesul inregistrate de Pokemon Go. Tot atunci, aflam ca valoarea totala [].

Rusia: Un avion de spionaj american, care facea un zbor de observatie, a aterizat de urgenta la scurt timp dupa decolare, din cauza unei probleme tehnice

Un avion de spionaj american care se pregatea sa faca un zbor de observatie in Rusia a fost nevoit sa aterizeze de urgenta intr-o zona din Extremul Orient rus, din cauza unei probleme tehnice,.

Trafic restrictionat pe DN67, din cauza unui accident. O persoana a fost ranita

Circulatia rutiera se desfasoara restrictionat in sectorul Halinga al drumului national DN 67, care face legatura intre municipiile Drobeta-Turnu Severin judetul Mehedinti) si Targu Jiu judetul Gorj), din cauza unui accident rutier in urma caruia o persoana a fost ranita.

ALERTA la Milano. Metroul a fost evacuat din cauza unui pachet suspect

O statie de metrou din orasul Milano a fost evacuata, luni dupa-amiaza, din cauza unui colet suspect, informeaza publicatia La Stampa.

Ironia sortii: Un barbat sinucigas salvat de medici a murit in drum spre spital din cauza conditiei proaste a drumurilor

Un barbat din Botosani care a incercat sa se sinucida a murit dupa ce, din cauza gropilor de pe drumul pe care era transportat, i s-au desprins copcile si a suferit o hemoragie, potrivit bzi. ro. Mai.

Caz incredibil! Un barbat a murit in ambulanta, dupa ce i s-a desfacut operatia din cauza drumurilor proaste

Caz socant in Romania. Un barbat de 39 de ani, care a incercat sa se sinucida, in timp ce mascatii se aflau la usa sa, a murit din cauza gropiilor de pe drum.

Shannen Doherty s-a ras in cap din cauza cancerului!

Shannen Doherty se lupta cu o forma de cancer la san de anul trecut din August, iar dupa numeroase tratamente alternative actrita s-a apucat acum de chimioterapie. Drept urmare, Shannen s-a ras in cap si a documentat procesul dureros printr-o serie de fotografii postate pe contul ei de Instagram.

Probleme inainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat sa isi cazeze delegatia din cauza conditiilor din satul olimpic, in timp ce sportivii romani isi repara singuri boilerul (VIDEO)

La Rio, nu curge lapte si miere pentru sportivi. in Satul Olimpic, mai degraba, curge apa. pe jos, pentru ca tevile sunt sparte sau nu au fost puse. Ajunsi la Olimpiada, sportivii au gasit conditii de.

Canicula face victime! Un barbat de 65 de ani din Craiova a murit din cauza caldurii (VIDEO)

Canicula face victime! Un barbat de 65 de ani din Craiova a murit in plina din strada cel mai probail din cauza caldurii excesive. Omul era inregistrat in evidentele medicale cu afectiuni.

Studiu devastator pentru americani. Populatia din Statele Unite scade in inaltime din cauza stilului de viata nesanatos

Situatie incredibila in Statele Unite din cauza mancarii de la fast-food. Americanii sunt pe punctul de a pierde suprematia in ceea ce poriveste inaltimea cetatenilor, lucru cauzat de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )