Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Studiu devastator pentru americani. Populatia din Statele Unite scade in inaltime din cauza stilului de viata nesanatos

B1 B1,
Studiu devastator pentru americani. Populatia din Statele Unite scade in inaltime din cauza stilului de viata nesanatos

Situatie incredibila in Statele Unite din cauza mancarii de la fast-food. Americanii sunt pe punctul de a pierde suprematia in ceea ce poriveste inaltimea cetatenilor, lucru cauzat de. continuă pe B1

Alegeri SUA 2016. FBI a deschis o ancheta dupa ce WikiLeaks a publicat 20 de mii de e-mailuri interne ale Partidului Democrat

FBI ancheteaza natura si amploarea unui atac cibernetic ce a vizat Comisia Nationala Democrata, a anuntat luni Politia Federala, pe fondul unor temeri ca hackeri care lucreaza pentru Rusia incearca sa foloseasca astfel de metode pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza Reuters.

Obama nu exclude implicarea Rusiei in alegerile din SUA. Raspunsul lui Lavrov: Nu vreau sa folosesc un cuvant din patru litere VIDEO

Presedintele american Barack Obama a apreciat marti ca este posibil ca Rusia sa se afle in spatele scurgerii de e-mailuri de la Comitetul National Democrat publicate de WikiLeaks, in scopul de a interveni in alegerile prezidentiale din Statele Unite, prevazute sa aiba loc pe 8 noiembrie.

A inceput Conventia Partidului Democrat, care o va investi pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale

Conventia Partidului Democrat care trebuie sa o investeasca pe Hillary Clinton pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite s-a deschis luni la Philadelphia.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Momente de panica pentru cativa pescari din Australia. Ce au descoperit barbatii in navod (VIDEO)

Surpriza de proportii pentru cativa pescari din nord-estul Australiei. Barbatii au mers sa pescuiasca, lucru deloc neobisnuit pana aici. Acestia au ramas impresionati insa, chiar.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a devenit oficial candidata democrata la alegerile prezidentiale

Hillary Rodham Clinton a devenit prima femeie-candidat din partea unui partid major la alegerile prezidentiale din Statele Unite, miercuri dimineata, dupa ce a castigat votul delegatilor din cadrul Conventiei Nationale Democrate, desfasurata in Philadelphia.

Declaratiile socante ale unui fost criminalist la FBI, despre moartea Madalinei Manole: Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Am sa merg in Romania pentru ca acest caz este unul atat de evident

Pete Klismet este un celebru profiler care a lucrat mai multi ani pentru FBI. Acesta a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, abordand pe larg cazul Madalinei.

Un american a vrut sa incendieze o moschee pentru a razbuna atentatele din Franta

Un barbat a fost inculpat in Statele Unite dupa de a amenintat ca va incendia o moschee din orasul Boston ca reactie la atentatele islamiste comise in noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morti, relateaza postul tv american KFGO.

Scandal in Partidul Democrat american: Hillary Clinton a fost favorizata in cursa interna pentru castigarea nominalizarii partidului pentru alegerile prezidentiale

Un scandal a izbucnit in cadrul Partidului Democract din Statele Unite dupa ce au fost facute mai multe dezvaluiri care atesta ca Hillary Clinton a fost avantajata din interiorul partidului sa.

Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

Din ce in ce mai multi parinti din Statele Unite ale Americii isi boteaza copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, potrivit agerpres. ro. Parintii cauta mereu sa se inspire din.

ştiri de la B1

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )