Libnet.ro
UNICEF

05:45

O tanara care a pozat pentru revista Playboy isi vinde virginitatea pentru a doua oara

Adevărul Adevărul,
O tanara care a pozat pentru revista Playboy isi vinde virginitatea pentru a doua oara

Catarina Migliorini, o brazilianca de 21 de ani, a scos pentru licitatie virginitatea sa pentru a doua oara, aceasta sustinand ca nu a intretinut raporturi sexuale cu persoana care a oferit, anterior, 780. 000 de dolari, potrivit Le Figaro. continuă pe Adevărul

Italia isi vinde o serie de participatiuni in societati de stat si spera sa obtina intre 10 si 12 miliarde de euro

Statul italian isi va vinde participatiunile la opt societati publice, operatiune din care spera sa incaseze 10 pana la 12 miliarde de euro, pentru a-si reduce datoria si pentru a oferi asigurari Bruxellesului, scrie AFP.

Surse: NBG isi vinde divizia de imobiliare catre o firma britanica

Banca elena National Bank of Greece NBG), care detine Banca Romaneasca, a ajuns la un acord cu o firma din Marea Britanie pentru vanzarea diviziei de imobiliare printr-o tranzactie care evalueaza compania la peste un miliard de euro, au declarat surse apropiate situatiei pentru Bloomberg, anunta Mediafax.

Investitorii se tem de aceasta tara: Raiffeisen isi vinde banca de aici

Raiffeisen Bank International RIB), prezenta si in Romania, negociaza vanzarea diviziei din Ucraina, a declarat directorul general, Karl Sevelda, in contextul planurilor de a obtine doua miliarde de euro pentru a restitui un ajutor de stat si pentru a.

Bancpost isi vinde creditele din usa in usa

Bancpost va aborda un nou canal de distributie, printr-o retea de agenti de vanzare directa, care aduce produsele bancare la usa clientilor persoane fizice.

O tanara care si-a pierdut mana intr-un accident vrea dreptate si despagubiri de un milion de euro. Iata povestea ei

O secunda, o manevra brusca si un parapet rupt au schimbat totul - au lasat-o fara o mana si fara toate visurile. in exclusivitate pentru Observator, Georgiana si-a deschis sufletul, pentru prima data de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )