Libnet.ro
UNICEF

01:05

O tanara din Timis si-a denuntat tatal pentru incest si viol, abia dupa ce a ramas insarcinata cu el

Antena3 Antena3,
O tanara din Timis si-a denuntat tatal pentru incest si viol, abia dupa ce a ramas insarcinata cu el

Tanara a hotarat sa faca plangere la politie, dupa ce ani la rand ar fi fost violata de tata, in casa parinteasca si cu stirea mamei sale. Din relatia cu tatal ei a rezultat o fetita pe care individul a amenintat ca o va ucide daca tanara va pleca de acasa. Individul e judecat pentru viol si incest. continuă pe Antena3

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului.

CORONAVIRUS |Un primar din Timis, testat pozitiv, a murit

Tudor Nicolae Marinescu, primarul comunei Voiteg din judetul Timis, s-a stins din viata, luni, dupa ce in urma cu cateva zile a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul mai suferea si de o boala.

Lista candidatilor din Timis la alegerile parlamentare din 2020

Romanii sunt asteptati la urne, pe 6 decembrie, pentru a-si alege parlamentarii care ii vor reprezenta pentru urmatorii patru ani. Alegeri parlamentare 2020. Lista candidatilor din.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

Un primar din Timis, depistat cu COVID-19, a murit

Primarul comunei Voiteg din judetul Timis, Tudor Nicolae Marinescu, a decedat, luni, dupa ce in urma cu cateva zile fusese confirmat cu COVID-19. El mai suferea si de o boala incurabila.

Un primar din Timis, infectat cu Covid-19, a murit la 69 ani

Tudor Nicolae Marinescu a fost confirmat pozitiv saptamana trecuta si din cauza unei boli incurabile.

Director adjunct al Autoritatii Rutiere, sub control judiciar DNA il acuza ca nu a demisionat din functie desi este condamnat pentru coruptie

Directorul adjunct al Autoritatii Rutiere Romane, Alin Iulian Tucmeanu, este urmarit penal si a fost plasat sub control judiciar de catre DNA, care il acuza ca nu a demisionat din functie, desi a fost condamnat definitiv pentru complicitate la date de mita, avand si interdictia de a ocupa o functie publica. in acelasi dosar este urmarita penal si Aurelia Surulescu, fost director general al ARR, pentru abuz in serviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )