Libnet.ro
UNICEF

17:30

O tanara mama si fetita ei de patru ani au fost gasite moarte intr-un apartament, in Barlad

Antena3 Antena3,
O tanara mama si fetita ei de patru ani au fost gasite moarte intr-un apartament, in Barlad

O tanara mama in varsta de 31 de ani si fetita ei de patru ani au fost gasite moarte, in aceasta seara, in apartamentul in care locuiau, in Barlad. continuă pe Antena3

Citu, despre reducerea cheltuielilor bugetare: Sa lasam ipocrizia si sa ne dam seama ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani

Guvernul a discutat, in sedinta de miercuri, prima forma a OUG care prevede unele masuri pentru reducerea cheltuielilor bugetare, documentul fiind in procesul de avizare. Premierul Florin Citu a afirmat ca trebuie luate masuri, pentru ca asa nu se mai poate. Vorbim de cheltuieli care nu pot fi sustinute de aceasta economie, cheltuieli care au fost crescute din pix in ultimii patru ani de zile, a afirmat premierul.

Twitter anunta ca Donald Trump va avea contul blocat chiar daca va candida din nou la presedintia SUA peste patru ani

Contul de Twitter al lui Donald Trump va fi in continuare supendat chiar daca magnatul american va candida pentru un nou mandat de presedinte al SUA peste patru ani. Anuntul a fost facut de directorul financiar al.

Atac armat intr-o clinica din SUA. O persoana a murit si alte patru au fost grav ranite

S-a declansat groaza seara trecuta intr-o clinica din SUA. Un barbat a deschis focul de arma in unitatea medicala din statul Minnesota. O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )