Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, recrutat de Ponta la Guvern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, recrutat de Ponta la Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statului, informeaza Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Surpriza lui Ponta: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare, care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statulu, potrivit Mediafax. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice, a afirmat Ponta. Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in .

SURPRIZA lui Victor Ponta: Vezi care este TRANSFERUL pe care il face in echipa GUVERNULUI.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a scris pe blogul personal care este transferul-surpriza pe care il va face in echipa Guvernului: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, va face parte din echipa Executivului. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice . ) Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )