Libnet.ro
UNICEF

23:30

Surpriza lui Ponta: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie.

România Liberă România Liberă,
Surpriza lui Ponta: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare, care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statulu, potrivit Mediafax. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice, a afirmat Ponta. Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o campanie de teasing pe blogul personal, ca pregateste un transfer surpriza in . continuă pe România Liberă

VIDEO Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica. Cristian Botan: In viitor, institutiile publice vor anunta pe un singur site posturile disponibile.

Transferul - surpriza facut de Victor Ponta in echipa guvernamentala: Cristian Botan, tinarul care a infiintat site-ul de job-uri in administratia publica

Premierul Victor Ponta a anuntat luni pe blog ca l-a cooptat in echipa guvernamentala pe Cristian Botan, un doctorand de 25 de ani care a infiintat publicjob. ro, un site destinat locurilor de munca din administratia publica.

Tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, recrutat de Ponta la Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din institutiile statului, informeaza Mediafax .

Cristian Botan, noul consilier al lui Ponta: in viitor, institutiile publice vor anunta pe ...

Cristian Botan, numit de premierul Ponta drept consilier pentru transparenta in administratia publica, a declarat ca, in viitor, toate institutiile publice vor anunta pe un site unic toate posturile scoase la concurs, iar recrutarea va trebui realizata in functie de competente, dupa model european, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, cel care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile .

SURPRIZA lui Victor Ponta: Vezi care este TRANSFERUL pe care il face in echipa GUVERNULUI.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a scris pe blogul personal care este transferul-surpriza pe care il va face in echipa Guvernului: Cristian Botan, tanarul care a lansat un site de recrutare in administratie, va face parte din echipa Executivului. Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice . ) Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi ca saptamana viitoare pregatim .

TRANSFERUL SURPRIZA al lui Ponta! Cine s-a alaturat echipei de la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a anuntat ca il va coopta in echipa sa pe Cristian Botan, tanarul doctorand de 25 ani care a lansat anul acesta un site de recrutare care centralizeaza toate posturile vacante din.

Cristian Botan, transferul surpriza al premierului Ponta: Tinerii precum el au curajul de a spune care sunt problemele Romaniei

Premierul Victor Ponta si-a anuntat transferul surpriza din executivul pe care il conduce, fiind vorba despre un tanar de 25 de ani, doctorand al SNSPA, care nu doar a pus degetul pe una din ranile.

Ponta: Avem clovni nationali care simt nevoia sa-si puna nas rosu, par galben si sa ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca romanii au si clovni nationali care, orice anunti, simt nevoia sa vina si sa-si puna un nas rosu, par galben si sa rada lumea de ei, el referindu-se la cei care au avansat tot felul de premonitii privind transferul-surpriza in Guvern, informeaza Mediafax. Este un tanar pe care dumneavostra l-ati prezentat si care a gasit o solutie, un soft prin care toate angajarile in sistemul public sa fie transparente si o sa-l vedeti imediat. Nu pot decat .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )