Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tanarul din Craiova acuzat de DIICOT ca se pregatea pentru comiterea unui act de terorism a fost retinut

Adevărul Adevărul,
Tanarul din Craiova acuzat de DIICOT ca se pregatea pentru comiterea unui act de terorism a fost retinut

Procurorii DIICOT l-au retinut, joi seara, pentru 24 de ore, pe Constantin Luigi Boicea, tanarul din Craiova acuzat ca se pregatea pentru comiterea unui act de terorism, dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar si ar fi participat la activitatile de instruire desfasurate online de organizatia terorista Stat Islamic. continuă pe Adevărul

Primele imagini cu elevul din Craiova acuzat de propaganda ISIS: Tanarul, adus la DIICOT pentru ca a incalcat conditiile controlului judiciar (FOTO)

Elevul de liceu din Craiova, acuzat la inceputul acestui an de propaganda jihadista, a fost adus joi la sediul DIICOT din Bucuresti. Tanarul este acuzat de procurori ca nu a respectat conditiile.

Primele imagini cu elevul din Craiova acuzat de propaganda ISIS: Tanarul a fost retinut dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar (FOTO)

UPDATE: Tanarul de 18 ani din Craiova, acuzat de propaganda in favoarea ISIS, a fost retinut joi de procurorii DIICOT si va fi prezentat vineri in instanta cu propunere de arestare preventiva,.

Perchezitii DIICOT la un tanar banuit de propaganda terorista. Omar din Craiova a mai fost audiat si acum un an

Reprezentantii DIICOT au facut in aceasta dimineata perchezitii in Dolj, la domiciliul unui tanar de 18 ani banuit de propaganda terorista.

Vlad Voiculescu: Peste 43.000 de medici au solicitat, din 2007 pana astazi, documente pentru a emigra

Ministrul Sanatatii a dat publicitatii o analiza alarmanta, potrivit careia, peste 43. 000 de specialisti din sanatate au solicitat ministerului de resort, din 2007 pana in prezent, documentele necesare pentru a emigra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )