Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tara in care spitalele sunt obligate prin lege sa angajeze clovni. Rasul e cel mai bun medicament

Antena3 Antena3,
Tara in care spitalele sunt obligate prin lege sa angajeze clovni. Rasul e cel mai bun medicament

Spitalele din provincia provincia Buenos Aires, cea mai populata din Argentina, vor fi obligate sa angajeze clovni in serviciile de pediatrie pentru a-i distra pe copiii bolnavi, potrivit unei legi adoptate. continuă pe Antena3

Tara care incearca sa elimine sclavia. Aceasta practica inca persista, desi este interzisa prin lege

Mauritania a adoptat o noua lege prin care incearca sa elimine sclavia, practica ce inca persista in aceasta tara africana, desi este interzisa prin lege inca din anul 1981 si a fost inclusa in.

BNR va cota incepand de vineri jderul croat. De regula, banca centrala introduce o noua cotatie atunci cand relatiile comerciale cu tara care are moneda respectiva se intensifica

Incepand cu data de 21 august 2015, Banca Nationala a Romaniei va opera modificari in lista cursurilor pietei valutare prin includerea cotatiei indicative a leului romanesc in raport cu kuna croata HRK), au anuntat miercuri oficialii bancii centrale. De regula, introducerea unei cotatii in lista cursurilor valutare vine pe fondul intensificarii fluxurilor banesti dintre cele doua tari. E drept, relatiile comerciale ale Romaniei cu Croatia sunt pe un fond crescator iar turismul isi are componenta lui importanta. Kuna croata are, la fel ca si leul, un reim de flotare controlata, dar volatilitatea kunei fata de euro este mult mai redusa decat a leului. In romaneste, kuna inseamna jder.

Telefonul care vede lumea ca prin ochii unui om vine cu tehnologia Intel RealSense

Project Tango este un proiect prin care Google vrea sa extinda posibilitatile pe care ti le ofera un smartphone. Este dotat cu fel de fel de senzori, dar si cu niste camere speciale, capabile sa masoare distanta dintre obiecte si profunzimea scenei. in cadrul Intel Developer Forum 2015, Brian Krzanich, CEO Intel, a anuntat un [] Telefonul care vede lumea ca prin ochii unui om vine cu tehnologia Intel RealSense Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )