Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tara din Uniunea Europeana care produce prea multi bani. Are record de angajati

Antena3 Antena3,
Tara din Uniunea Europeana care produce prea multi bani. Are record de angajati

Germania, prima economie europeana, a incheiat anul 2017 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, in. continuă pe Antena3

Anca Dragu: Nu stiu daca sunt prea multi angajati la stat, cu siguranta sunt prea haotici. Plus detalii despre viitorul partid al lui Dacian Ciolos

Anca Dragu, fost ministru al Finantelor in Guvernul Ciolos si membru al Platformei Romania 100, a vorbit intr-un interviu pentru HotNews. ro despre starea investitiilor publice in ultimii ani si perspectivele macroeconomice. Anca Dragu a explicat de ce investiile au scazut constant in ultimii ani, inclusiv in mandatul guvernului din care a facut parte, si a atentionat asupra lipsei de sustenabilitate a masurilor economice din ultimul an. Fostul ministru de Finante a anuntat ca se va inscrie probabil in viitorul partid al Platformei Romania 100, creata in jurul lui Dacian Ciolos, luand in calcul sa renunte la jobul de la Comisia Europeana pentru a intra in politica.

Uniunea Europeana va reactiona, daca Statele Unite introduc tarife de import la otel si aluminiu

Ministrii Comertului din UE au anuntat ca vor raspunde cu masuri de contracarare, daca Statele Unite introduc tarife de import la otel si aluminiu, a afirmat, astazi, adjunctul ministrului german al Economiei, Matthias Machnig, transmite Reuters.

VIDEO Romania, tara din care au migrat cei mai multi oameni, dupa Siria. Raport ingrijorator al ONU

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite scoate la lumina un adevar care ar trebui sa le dea de gandit autoritatilor noastre.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )