Libnet.ro
UNICEF

22:15

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma Nabucco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma Nabucco

Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma constructiei gazoductului Nabucco. Surse apropiate situatiei ne-au explicat: Pe teritoriul Romaniei, vor fi construiti 475 km din aceasta conducta, pentru care vor fi achitate taxe si impozite. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Dan Sova: Contractul cu Bechtel, aproape reziliat; Bataie pe 350 de milioane de euro la Glina; Patronatele acuza: fonduri UE de jumatate de miliard de euro sunt blocate in sertarele birocratiei romanesti

Sistemul national antigrindina, greu de pornit. Conceput in anii 1972-1974, dar nefinalizat, reluat in 1999 si realizat partial in 2004, sistemul. Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma Nabucco. Tara noastra are cel mai mult de castigat de pe urma constructiei gazoductului.

Cine pierde cel mai mult dupa intrarea lui Becali la puscarie. Da click sa afli!.

Becali intra in puscarie lasand in urma un munte de durere: milioane de romani care-l admira pentru ca e smecher, ziaristi si patroni de presa pentru ca fara el nu stiu sa faca audienta, mii de preoti ramasi fara crestinul cel mai darnic si un lider de partid, Crin Antonescu, ce tocmai a esuat in lansarea unei noi stele in politica damboviteana. Faptele pentru care patronul Stelei a intrat acum la inchisoare s-au petrecut intre 1996 si 1999, deci cu mult timp in urma. Pentru cei care nu au cu .

Berea si sampania dauneaza cel mai mult sanatatii

Oamenii de stiinta au studiat efectele diverselor bauturi alcoolice asupra organismului uman si au identificat cele mai daunatoare produse dintre acestea. Printre cele mai periculoase bauturi, conform.

Investitorii straini - acces limitat la informatii online despre tara noastra

Desi atragerea investitiilor straine reprezinta, la nivel declarativ, unul dintre principalele obiective ale Guvernului, autoritatea responsabila pentru indeplinirea acestuia, Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), ofera, pe pagina sa de internet, foarte putine informatii despre tara noastra.

Romania isi plateste datoria. Peste 165 milioane de euro vor fi platite de tara noastra catre FMI

Peste 165 de milioane de euro urmeaza sa fie platite astazi de tara noastra catre Fondul Monetar International FMI). Suma reprezinta rambursarile de rate de capital si plata dobanzilor si comisioanelor.

CE extinde regula N+3 pentru tara noastra

Comisia Europeana CE) a informat ca va fi extinsa regula N+3 pentru tara noastra, relateaza un comunicat remis redactiei.

Brejnev, cel mai iubit rus din secolul trecut, Gorbaciov, cel mai hulit

Peste jumatate din populatia rusa este de parere ca liderul sovietic, Leonid Brejnev, a fost cel mai bun sef de stat din secolul trecut, urmat de creierul revolutiei bolsevice, Vladimir Ilici Lenin, si de.

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Vineri, incepand cu ora 18, Piata Palatului Culturii din Iasi a inceput sa se umple cu oameni care au venit sa fie martori la Forza ZU. Cel mai mare karaoke din.

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie.

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constitutiei, cel mai tarziu la sfarstiul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca referendumul pentru modificarea Constitutiei trebuie sa aiba loc cel mai tarziu la sfarsitul lunii octombrie. Adoptarea la Senat pana in vacanta de vara, adop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )