Libnet.ro
UNICEF

01:06

Tara noastra va solicita incheierea unui nou acord cu FMI in cursul acestui an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra va solicita incheierea unui nou acord cu FMI in cursul acestui an

Romania va solicita in mod oficial incheierea unui nou acord cu Fondul Monetar International FMI) in cursul acestui an, iar negocierile se vor concentra mai degraba pe implementarea reformelor structurale decat pe deficitul bugetar, a declarat marti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Romania va cere oficial in acest an un nou acord cu FMI. Dragnea: Guvernul sa vina cu o motivare serioasa daca vrea acord cu FMI

Romania va cere in mod oficial in acest an incheierea unui nou acord cu FMI, iar negocierile se vor concentra pe implementarea de reforme structurale, nu pe deficit, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor. Si premierul Victor Ponta sprijina un nou acord, insa Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, ii contrazice pe cei doi si spune ca Guvernul trebuie sa vina in fata coalitiei cu o motivare serioasa daca vrea un nou acord.

Teodorovici: Romania va solicita un nou acord cu FMI, pana la sfarsitul anului

Romania va solicita, in mod oficial, incheierea unui nou acord cu Fondul Monetar International FMI) in cursul acestui an, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Chiar avem nevoie de un nou acord cu FMI? Duritatea inutila a aplicarii celui expirat si dramele austeritatii alese la Bucuresti

Sambata, 26 septembrie, a expirat al treilea acord recent al Romaniei cu FMI. La Bucuresti si la Washington se analizeaza acum daca mai este necesar un nou acord cu Fondul; cei care ocupa pozitiile de decidenti/ lideri politici in Romania sunt de-a dreptul doritori sa aiba si) aceasta tutela internationala. Buna ocazie sa semnalam doua studii care au analizat calitatea acordurilor anterioare si dramaticele efecte ale austeritatii alese.

Teodorovici: Romania va cere oficial FMI un nou acord de imprumut, in acest an

Romania va cere in mod oficial FMI, in acest an, incheierea unui nou acord de imprumut, iar negocierile se vor concentra pe implementarea de reforme structurale si nu pe deficitul bugetar, a declarat marti ministrul de Finante Eugen Teodorovici,.

Ne indatoram! Romania va cere oficial FMI un nou acord de imprumut

Romania va cere in mod oficial FMI, in acest an, incheierea unui nou acord de imprumut, iar negocierile se vor concentra pe implementarea de reforme structurale si nu pe deficitul bugetar, a declarat marti ministrul de Finante Eugen Teodorovici,.

Eugen Teodorovici, anunt important despre acordul cu FMI. Se va intampla in acest an!

Romania va cere in mod oficial FMI, in acest an, incheierea unui nou acord de imprumut, iar negocierile se vor concentra pe implementarea de reforme structurale si nu pe deficitul bugetar, a declarat marti.

Ponta, despre un NOU acord cu FMI: Vom discuta. Un acord preventiv e bun

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la scurt timp dupa anuntul picarii motiunii de cenzura ca Guvernul pe care il conduce intentioneaza sa incheie un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International pentru cine stie ce o veni in Europa sau in lume, vreo criza financiara.

Romania a scapat de centura FMI, dar mai vrea una. Negocierile pentru un nou acord, bruiate de lipsa de reforme

Acordul Romaniei cu Fondul Monetar International FMI) a expirat sambata, 26 septembrie, in conditiile in care o evaluare a acestuia nu a mai fost realizata cu succes inca din luna martie 2014, ca urmare a divergentelor dintre autoritatile romane si oficialii institutiei in privinta fiscalitatii, tara noastra acumuland restante si in cazul reformarii companiilor de stat.

ELCEN negociaza cu RADET incheierea unui protocol de esalonare a datoriilor regiei. Romgaz a anuntat ca va livra gaze in continuare

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), producatorul de energie termica al Capitalei, negociaza cu RADET incheierea unui protocol de esalonare a datoriilor regiei, pe o perioada de zece ani, cu conditia ca pana la sfarsitul anului 2015, pe langa factura curenta, RADET sa achite 250 milioane lei, suma necesara platii furnizorilor de gaze.

ANCOM, dezbatere publica pe tema evolutiei comunicatiilor din tara noastra in perioada 2016-2020

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi spre consultare publica un document care prezinta perspectiva preliminara a Autoritatii asupra evolutiilor din sectorul comunicatiilor digitale din Romania pana in anul 2020 si asupra modalitatilor in care Autoritatea isi propune sa raspunda acestor evolutii, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )