Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta ...

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta ...

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca va discuta cu Victor Ponta despre o posibila intoarcere a PNL in USL si ca, daca liderul liberal Crin Antonescu nu va dori sa revina asupra deciziei, el isi va asuma aceasta responsabilitate. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Sunt de 24 de ani membru in PNL. PNL a fost unul din principalele motoare ale modernizarii Romaniei. Noi, ca liberali, ne-am asumat o sarcina dificila la inceputul anilor 1990. Am avut onoarea si . continuă pe România Liberă

VIDEO. Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta ...

UPDATE Biroul Politic National al PNL va discuta saptamana viitoare comportamentul lui Calin Popescu Tariceanu, care a negociat cu Victor Ponta fara mandat din partea conducerii partidului. In aceasta sedinta, este posibil sa se propuna excluderea lui Tariceanu din PNL. UPDATE: George Scutaru: Regret ca Tariceanu se preteaza la asa ceva pentru a fi presedinte si a-i asigura o viata linistita lui Ponta // UPDATE: Deputatul Ludovic Orban critica demersul lui Calin Popescu .

UPDATE. VIDEO. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. ...

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca si-a prezentat demisia din PNL, mentionand ca in cursul diminetii i-a telefonat presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa accepte reluarea discutiilor cu premierul, in sensul continuarii USL, raspunsul acestuia fiind negativ. El a precizat ca a avut o discutie in cursul diminetii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord, conform Mediafax. De dimineata i-am dat un .

Ramona Manescu (PNL) spune ca a primit amenintari pe perioada mandatului de ministru al ...

Ramona Manescu PNL) afirma ca presiunile sunt o realitate la Ministerul Transporturilor si ca s-a confruntat pe perioada mandatului de ministru cu amenintari si incercari de intimidare, fara sa ofere insa detalii despre persoanele in cauza, informeaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta resposabilitate, o voi face eu Pe durata mandatului meu s-a aplicat legea, iar atunci cand .

Tariceanu: Crin, daca TU nu-ti vei asuma responsabilitatea, o voi face eu! Voi discuta cu Ponta despre mentinerea USL-ului

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a facut declaratii despre principalul subiect politic al zilei - ruperea USL-ului. Chiar daca in urma cu trei ani de zile nu am fost un sustinator inrait al formarii U.

Calin Popescu Tariceanu discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria despre continuarea USL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a ajuns, miercuri, in jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL. Anterior, Tariceanu a sustinut o.

Tariceanu a discutat cu Ponta la Guvern despre continuarea USL. Surse: Premierul a acceptat propunerile

50: Calin Popescu Tariceanu a parasit sediul Guvernului, dupa discutia cu Victor Ponta, fara a face declaratii. Conform unor surse citate de B1 TV, premierul ar fi acceptat propunerile facute de.

Blaga, despre ruperea USL: Nu pleaca cainele de la macelarie.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca nu crede ca se va rupe USL, deoarece nu pleaca cainele de la macelarie, relateaza Mediafax. Nu cred ca se va rupe USL, este o alianta care guverneaza prost de 21 de luni Romania. ) Am sa folosesc o expresie a unui coleg liberal din Senat, Puiu Hasotti: nu pleaca cainele de la macelarie, a afirmat Blaga inainte de sedinta BPN al PDL. Citeste si: UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD El a spus ca Crin Antonescu de astazi nu este diferit .

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

Tariceanu, despre proiectul sau ca presedinte: Vreau si sper sa apuc sa vad Romania a saptea putere economica a Europei

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca proiectul sau pentru finalul unui eventual mandat de presedinte al tarii ar fi unul de unitate a romanilor in jurul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )