Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre proiectul sau ca presedinte: Vreau si sper sa apuc sa vad Romania a saptea putere economica a Europei

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre proiectul sau ca presedinte: Vreau si sper sa apuc sa vad Romania a saptea putere economica a Europei

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca proiectul sau pentru finalul unui eventual mandat de presedinte al tarii ar fi unul de unitate a romanilor in jurul. continuă pe Antena3

VIDEO. Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta ...

UPDATE Biroul Politic National al PNL va discuta saptamana viitoare comportamentul lui Calin Popescu Tariceanu, care a negociat cu Victor Ponta fara mandat din partea conducerii partidului. In aceasta sedinta, este posibil sa se propuna excluderea lui Tariceanu din PNL. UPDATE: George Scutaru: Regret ca Tariceanu se preteaza la asa ceva pentru a fi presedinte si a-i asigura o viata linistita lui Ponta // UPDATE: Deputatul Ludovic Orban critica demersul lui Calin Popescu .

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

Tariceanu, despre intoarcerea in USL: Draga Crin, daca nu iti asumi aceasta ...

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca va discuta cu Victor Ponta despre o posibila intoarcere a PNL in USL si ca, daca liderul liberal Crin Antonescu nu va dori sa revina asupra deciziei, el isi va asuma aceasta responsabilitate. Cititi declaratiile in format LIVE TEXT: Sunt de 24 de ani membru in PNL. PNL a fost unul din principalele motoare ale modernizarii Romaniei. Noi, ca liberali, ne-am asumat o sarcina dificila la inceputul anilor 1990. Am avut onoarea si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )