Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, despre scandalul achitarilor: Romania a fost obiectul unui experiment

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre scandalul achitarilor: Romania a fost obiectul unui experiment

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, despre decizia iCCJ de a-l achita pe Victor Ponta, in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de. continuă pe Antena3

Tariceanu acuza o lovitura de stat in cazul indepartarii Guvernului Ponta: Romania a fost obiectul unui experiment, DNA este o unealta

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, intervine in scandalul achitarilor. El a vorbit duminica seara despre decizia Instantei Supreme de a-l declara nevinovat pe Victor Ponta, in.

Tudorel Toader, reactie prompta in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA

Mesaj incredibil transmis de ministrul justitiei presedintelui Klaus Iohannis in scandalul achitarilor marilor demnitari anchetati de DNA. intrebat de achitarea fostului premier Victor Ponta in dosarul Rovinari-.

Iohannis, despre scandalul acordului nuclear cu Iranul: Lucrurile nu sunt absolut deloc simple (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit sambata despre scandalul international provocat de decizia lui Donald Trump de a retrage SUA din acordul nuclear cu Iranul. Seful statului spune ca situatia aceastui acord.

Adevarul Live, ora 14.00. Gigel Stirbu, despre scandalul inregistrarilor de la TVR

Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, Gigel Stirbu, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre scandalul inregistrarilor de la TVR, persoanele care vor fi chemate la audieri pentru a da explicatii despre situatia in televiziunea publica, dar si pe tema tensiunilor intre generatiile din PNL.

Povestea omului care a adus stiinta in scolile romanesti. A fost primul doctor in fizica din Romania si a fost preferatul unui laureat al Premiului Nobel

Unul dintre cei mai prestigiosi oameni de stiinta romani de la inceputul secolului XX a fost un botosanean. Se numea Dimitrie Negreanu si a fost primul roman doctor in fizica, dar si primul profesor universitar care a redactat manuale stiintifice prin care incerca sa explice pe intelesul elevilor si studentilor fenomenele naturale.

Tariceanu, despre Ciolos: Nu a depasit inca mentalitatea celor care vorbeau despre licurici

Calin Popescu Tariceanu il taxeaza dur pe Dacian Ciolos, dupa ce tehnocratul a criticat afirmatia sefului Senatului ca nu trebuie sa luam lumina de la Bruxelles. Dacian Ciolos ma intreba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )