Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tariceanu: In loc sa cenzureze derapajele si excesele lui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat

Hotnews Hotnews,
Tariceanu: In loc sa cenzureze derapajele si excesele lui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca, in opinia sa, Curtea Constitutionala a incurajat derapajele si excesele presedintelui Traian basescu si a introdus norme pentru a intari puterea acestuia, sustinand ca ar fi nevoie de revizuirea Constitutiei pentru ca asemenea situatii sa nu mai aiba loc, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tariceanu: Excesele lui Traian Basescu au fost incurajate de Curtea Constitutionala

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca in loc sa cenzureze excesele presedintelui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat si a introdus norme pentru a intari puterea acestuia,.

Administratia prezidentiala: Acuzatiile formulate de Antena 3 la adresa lui Traian Basescu, o continuare a campaniei de dezinformare publica/ Presedintele nu a efectuat nicio vizita la Riad in timpul mandatelor sale

Administratia prezidentiala a raspuns sambata, printr-un comunicat de presa, acuzatiilor formulate in emisiunea Exces de putere din 8 septembrie 2012, difuzata de Antena 3, potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, ar fi calatorit sau ar fi urmat sa calatoreasca cu o aeronava la Riad Regatul Arabiei Saudite), in data de 3 august 2005. Administratia prezidentiala informeaza ca presedintele nu a efectuat nicio vizita la Riad Regatul Arabiei Sudite), in timpul mandatelor sale de sef al statului, si ca, in pofida faptului ca acest raspuns a fost transmis postului de televiziune mentionat la raspuns la o solicitare oficiala, Antena 3 a ales sa continue campania de dezinformare publica la adresa presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu. Vezi in text comunicatul Administratiei prezidentiale.

Traian Basescu, scrisoare catre liderii occidentali: Va adresez cele mai sincere multumiri pentru sprijinul ferm pe care l-ati acordat institutiilor statului roman pe tot parcursul crizei politice severe

Presedintele Traian Basescu a transmis joi, 6 septembrie o scrisoare de multumire liderilor europeni si aliatilor transatlantici care s-au pronuntat in favoarea Romaniei in timpul crizei politice din aceasta vara, potrivit Biroului de presa al Administratiei Prezidentiale. Pozitiile publice pe care le-ati exprimat in sprijinul apararii independentei institutiilor statului, in special in ceea ce priveste functionarea justitiei si respectarea deciziilor CCR, au avut un rol important in mentinerea acestora pe cursul functionarii lor corecte, a scris Traian Basescu in mesajul adresat liderilor occidentali. Vezi in articol textul complet al scrisorii.

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie: Aceasta va fi prima vizita externa a presedintelui de la revenirea la Cotroceni

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie. Si premierul Victor Ponta ar urma sa se intalneasca cu presedintele CE pe 17 septembrie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

Traian Basescu, primul discurs dupa revenirea la Cotroceni

O majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept Presedintele Traian Basescu a mai declarat: in perioada 3-6 iulie, o majoritate parlamentara a considerat ca poate face tandari statul de drept.

Tariceanu considera ca excesele lui Traian Basescu au fost incurajate de Curtea Constitutionala

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca in loc sa cenzureze excesele presedintelui Traian Basescu, Curtea Constitutionala le-a incurajat si a introdus norme pentru a intari puterea acestuia.

Administratia prezidentiala: Acuzatiile formulate de Antena 3 la adresa lui Traian Basescu sunt o minciuna

Administratia prezidentiala a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca acuzatiile formulate de postul de televiziune Antena 3, potrivit carora presedintele Romaniei, domnul Traian Baasescu, ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )