Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tatal liderului PDL Vasile Blaga a murit la varsta de 84 ani

B1 B1,
Tatal liderului PDL Vasile Blaga a murit la varsta de 84 ani

Tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, a incetat din viata, joi seara, la varsta de 84 ani, relateaza Mediafax. Tatal lui Blaga a murit intr-un spital din Oradea. El locuia in Petrileni, judetul Bihor, satul na. continuă pe B1

A murit tatal lui Vasile Blaga.

Tatal presedintelui PDL Vasile Blaga a murit, joi seara, la varsta de 84 de ani, anunta Mediafax. Tatal liderului PDL a incetat din viata la spital, in Oradea. Acesta locuia in satul natal al lui Vasile Blaga, Petrileni, din judetul Bihor.

ADEVARUL LIVE Vasile Blaga, liderul PDL, vorbeste despre alianta cu PNL-ul lui Crin Antonescu

Liderul PDL Vasile Blaga este invitatul jurnalistilor Adevarul Dan Marinescu si Liviu Iolu la emisiunea Adevarul Live de la ora 11.

Vasile Blaga: Partidul Miscarea Populara a fost creat pentru Elena Udrea / Ginerele meu nu mai are ce cauta in casa mea

Elena Udrea, in sfarsit, isi vede visul cu ochii, va fi presedinte de partid, ca are acum un partid. Inca de la inceput, aceasta constructie politica a fost facuta pentru ea, sustine liderul PDL, Vasile Blaga, intr-un interviu pentru Revista 22. Blaga afirma ca este necinstit din partea lui Emil Boc ca s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara si ca ar trebui sa-si dea demisia. In privinta ginerelui sau, care castiga contracte cu statul pe banda rulanta pentru firma sa de paza si protectie, Blaga declara ca i-a spus acestuia ca nu mai are ce cauta in casa mea.

Vasile Blaga: Partidul Miscarea Populara a fost creat pentru Elena Udrea.

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, considera ca Partidul Miscarea Populara a fost creat special pentru Elena Udrea. Intr-un interviu acordat Revistei 22, liderul PDL vorbeste despre plecarile din partidul pe care il conduce catre noua formatiune de dreapta, despre relatia cu Traian Basescu si despre viitorul dreptei romanesti. Cat de afectat este PDL de ceea ce se intampla acum cu plecarile spre Miscarea Populara? In permanenta, dupa Conventia nationala de anul trecut, am .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )