Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tatarusanu, laudat in Italia: Este mai bun ca Neto. Are personalitate si este un portar complet

România Liberă România Liberă,
Tatarusanu, laudat in Italia: Este mai bun ca Neto. Are personalitate si este un portar complet

Ciprian Tatarusanu a fost laudat de un fost portar al Fiorentinei, Gianmatteo Mareggini. Italianul a spus ca fostul stelist este mai bun decat brazilianul Neto si ca Fiorentina este mai sigura cu el in poarta. continuă pe România Liberă

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

Politistii si elevii si-au dat mana pentru ca impreuna sa faca Internetul mai bun

Ajunsa la cea de-a XII-a editie, Safer Internet Day Ziua Sigurantei pe Internet este un eveniment de anvergura europeana ce se desfasoara anual in luna februarie si are drept scop promovarea utilizarii intr-un mod mai sigur si responsabil a tehnologiei on-line si a telefoanelor mobile, mai ales de catre copii si adolescenti, precum si constientizarea de catre acestia a pericolelor la care pot fi expusi in lumea virtuala.

Patru trucuri pentru un somn mai bun

Cand vine vorba de relaxare si de combatere a stresului, nu conteaza cata yoga faci sau cat de mult ceai de plante bei, eforturile sunt in zadar daca nu ai parte un somn bun. Mequilibrium. com propune urmatoarele patru trucuri pentru un somn linistit.

Cel mai bun internet mobil din Romania - topul retelelor locale, raportat de un auditor independent din Germania

Vodafone Romania a anuntat astazi ca, in urma unor teste independente ale unei companii din Germania, a primit distinctia pentru cea mai buna retea de voce si de date din Romania.

Premiile BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film. The Grand Budapest Hotel a castigat cinci distinctii. Vezi lista completa a castigatorilor (VIDEO)

Boyhood/ 12 ani de copilarie si Grand Budapest Hotel sunt marii castigatori ai editiei din 2015 a premiilor BAFTA, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica. Boyhood, pelicula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )