Libnet.ro
UNICEF

19:31

Taxa pe prostie care s-a platit in tara. Toti romanii au dat bani in ultimii ani. Anuntul fara precedent

Playtech Playtech,
Taxa pe prostie care s-a platit in tara. Toti romanii au dat bani in ultimii ani. Anuntul fara precedent

Anunt fara precedent! Romanii au platit peste doua miliarde de euro sub forma de taxa pe prostie. Pe ce au dat atatia bani?! Taxa pe prostie platita de romani pentru nimic Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, a facut un anunt incredibil, la Digi 24. Acesta a explicat cum a platit Romania peste doua miliarde de euro . continuă pe Playtech

Greselile pe care le fac toti romanii la curatenie. Cum iti mentii casa curata

Va propunem o lista cu cele mai frecvente greseli in ceea ce priveste curatenia in casa. Astfel, daca veti evita aceste greseli comune, veti reusi sa scutiti timp pretios, dar si bani. Greselile pe care le facem la curatenie. Cum sa iti mentii locuinta curata Curatenia casei, chiar daca nu este o placere, trebuie facuta .

Anuntul care vizeaza toti romanii: cati bani cheltuie statul roman pe salarii, pensii si asistenta sociala. E alarmant!

Daca va intrebati cati bani cheltuie statul roman pe salarii, pensii si asistenta sociala, este important sa stiti ca suma este una colosala. Mai mult, banii cheltuiti depasesc veniturile incasate. Cati bani da statul roman pentru salariile bugetarilor si pensii Conform datelor din executia bugetara din luna ianuarie si pana in iunie 2020, salariile bugetarilor .

Ceaiul pe care il bea Messi si care a dus la un scandal in fotbal. il au toti romanii daca vor si e considerat aur in cana

Messi, intr-un scandal in fotbal din cauza unui ceai. De ce s-a ajuns la asta doar de la o simpla bautura? Si romanii il pot gusta, este considerat extrem de benefic! Messi, scandal in fotbal din cauza unui ceai Bautura miraculoasa laudata de cativa sportivi la indemnul lui Messi este in prim-plan intr-un scandal de .

Anuntul asteptat de toti romanii. Decizia va aparea in Monitorul Oficial

Politele RCA vor putea fi prezentate de soferi si in format electronic, pe telefon, dupa ce modificarile in acest sens vor aparea in Monitorul Oficial. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat, in sedinta de miercuri, modificarea si completarea normei privind asigurarile auto din Romania in ceea ce priveste articolul care reglementeaza dovada incheierii asigurarii RCA.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )