Libnet.ro
UNICEF

00:06

Taxele care vor fi reduse in 2018. Anuntul facut de ministrul Finantelor Publice

Antena3 Antena3,
Taxele care vor fi reduse in 2018. Anuntul facut de ministrul Finantelor Publice

Romania isi va indeplini anul acesta tinta de deficit bugetar de 3% din PIB si este posibil ca avansul economiei sa depaseasca estimarea oficiala de 5,2%, sprijinita de majorarea salariilor. continuă pe Antena3

Anuntul facut de ministrul Sanatatii, dupa ce inca un copil a murit de rujeola

Ministrul Sanatatii, Florin Bodog, a declarat, vineri, la Craiova, unde s-a inregistrat inca un caz de deces din cauza rujeolei, ca vaccinarea este singurul mod prin care se poate preveni.

AEP va repartiza computerizat operatorii de calculator care vor participa la alegerile locale partiale din 11 iunie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca in data de 26 mai 2017, ora 10:00, va avea loc repartizarea computerizata a operatorilor de calculator care vor participa la alegerile locale partiale din 11 iunie 2017, precizeaza un comunicat de presa al AEP.

Statele membre NATO intra in lupta impotriva Statului Islamic! Anuntul facut de NATO

Statele membre ale NATO au decis, miercuri seara la Bruxelles, sa adere oficial la coalitia internationala condusa de SUA contra gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP si DPA, care citeaza surse.

E oficial: Reghecampf s-a inteles cu noua sa echipa. Anuntul facut de sefii clubului despre durata si conditiile contractului

Dupa un sezon si jumatate, in mare parte, ratat la FCSB in care a cucerit un singur trofeu, Cupa Ligii, Laurentiu Reghecampf s-a intors in Asia de unde fusese dat afara la prima experienta, la Al-Hilal.

E abia inceputul dezvaluirilor privind arhiva SIPA. Tudorel Toader: Sunt 2 rapoarte care vor fi desecretizate si publicate (VIDEO)

Ministerul Justitiei a publicat joi o lista cu persoanele care au avut acces la arhiva SIPA si datele vizitelor pe care le-au efectuat. Tudorel Toader a anuntat insa ca acesta este abia inceputul.

Ultima strigare pentru dividende in 2017. Cat timp mai au investitorii care vor sa cumpere actiuni pentru distributiile in cash

Mai multe companii de pe Bursa de Valori Bucuresti au inceput deja sa faca distributii de bani din profitul inregistrat in 2016, iar luna viitoare o serie de alte 11 societati listate isi vor rasplati actionarii cu dividende ale caror castiguri ajung.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )