Libnet.ro
UNICEF

00:06

49 de grenade neexplodate, descoperite pe marginea unui rau din Harghita! Atentionarea transmisa de ISU

Antena3 Antena3,
49 de grenade neexplodate, descoperite pe marginea unui rau din Harghita! Atentionarea transmisa de ISU

Un numar de 49 de grenade au fost descoperite, miercuri, pe malul unui rau din localitatea Vlahita, judetul Harghita. Acestea erau intacte. Acestea provin, cel mai probabil, din Primul Razboi Mondial. in cazul in care descoperiti elemente de munitie ramasa neexplodata, NU le atingeti, NU le loviti sau miscati din locul in care au fost gasite, transmite Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Harghita. continuă pe Antena3

Harghita: 49 de grenade ofensive din Primul Razboi Mondial, descoperite pe malul unui rau

Nu mai putin de49 de grenade ofensive, provenite cel mai probabil din Primul Razboi Mondial, au fost ridicate miercuri seara de pirotehnistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita de pe.

Ce se ascunde in spatele poluarii cu sange a unui rau din Arges. Fenomenul a ingrozit populatia din zona

Primarul comunei argesene Bascov stia ca abatorul din localitatefaceadeversari in paraul Bascov. Este doar o parte din culisele poluarii cu sange si alte resturi biologice, poluare care a iesit la iveala saptamana trecuta, dupa ce localnicii au demascat practica firmei.

Ospatarita care apara Romania de inundatii. Nu stie nici macar cum se masoara debitul unui rau VIDEO

Tanara angajata la Apele Romane nu a reusit sa raspunda unor intrebari banale, puse de un director tehnic. Simona Iancu a fost angajata trei zile la o primarie din judetul Suceava, pentru a putea fi detasata la Apele Romane.

Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri din Targu Jiu. Barbatul era disparut de cateva zile

Descoperire macabra in Targu Jiu. Un taximetrist a fost gasit decedat, miercuri, in padurea Dragoieni, aflata la marginea orasului. Barbatul in varsta 38 de ani era dat disparut de doua zile si a.

Sute de persoane s-au calcat in picioare pentru burgeri gratis la deschidere unui restaurant din Bucuresti. Politia a folosit semnale sonore pentru a-i determina sa pastreze distanta (VIDEO)

Sute de oamenii s-au inghesuit la un fast-food din centrul Bucurestiului, pentru burgeri gratis. Tinerii s-au calcat in picioare la coada din Capitala, pentru a profita de oferta unui restaurant de tip.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )