Libnet.ro
UNICEF

14:45

TB: Lasat in libertate, Hayssam ar putea incerca din nou sa se sustraga urmaririi penale

Antena3 Antena3,
TB: Lasat in libertate, Hayssam ar putea incerca din nou sa se sustraga urmaririi penale

Tribunalul Bucuresti motiveaza decizia de arestare preventiva a lui Omar Hayssam prin aceea ca inculpatul a parasit in mod fraudulos teritoriul Romaniei si, lasat in libertate, ar putea incerca din nou sa se. continuă pe Antena3

Consiliul ASF s-ar putea micsora din nou

Guvernul ar avea in plan sa reduca, din nou, numarul de membri ai conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unor variante ale Scrisorii de Intentie catre Fondul Monetar International FMI).

TB: Hayssam ar putea incerca sa se sustraga, din nou, urmaririi penale

Tribunalul Bucuresti TB) considera ca sirianul Omar Hayssam ar putea incerca sa se sustraga, din nou, urmaririi penale, daca este lasat in libertate, arata Realitatea. net.

Hayssam ar putea incerca sa se sustraga, din nou, urmaririi penale, daca este lasat in libertate

Tribunalul Bucuresti TB) considera ca sirianul Omar Hayssam ar putea incerca sa se sustraga, din nou, urmaririi penale, daca este lasat in libertate, arata Realitatea. net.

Traian Basescu ataca din nou Guvernul pe tema privatizarii CFR Marfa. Presedintele sustine ca statul roman ar putea plati despagubiri de milioane de euro

Traian Basescu mai bifeaza o batalie in razboiul pe tema privatizarii CFR Marfa. Presedintele a atacat din nou Executivul pe motiv ca si-a pierdut timpul cu implicarea CSAT in aceasta problema, in loc sa.

Motivarea ICCJ in Dosarul Transferurilor: Peste 20 de martori trebuie adusi din nou la audieri

Aproximativ 20 de martori trebuie audiati din nou, anunta, joi, motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie publicata in Dosarul Transferurilor. Magistratii sustin ca ar mai trebui audiati.

Meryl Streep si Robert De Niro vor juca din nou impreuna pe marele ecran, dupa o pauza de 17 ani

Actorii americani Meryl Streep si Robert De Niro vor juca din nou impreuna intr-un film, pentru prima data dupa o pauza de 17 ani. Cel de-al patrulea film in care cei doi actori vor juca impreuna va fi.

Fostul sef ANAF, Serban Pop, din nou la DNA in dosarul lui Sorin Alexandrescu

Fostul sef ANAF, Serban Pop, se afla, miercuri, din nou la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru o noua serie de audieri in dosarul luiSorin Alexandrescu. Pop este acuzat ca i-ar fi furnizat.

Iarba de pe Arena Nationala va fi schimbata din nou: Pana in prezent, s-au investit peste cinci milioane de euro doar in gazon

Gazonul de pe National Arena va fi schimbat din nou, dar problemele nu dispar. Solutia aleasa de Primaria Capitalei, proprietara stadionului, este si de aceasta data una provizorie. Noua patura de iarba nu are.

Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat din nou. ...

Gazonul de pe National Arena va fi schimbat din nou, dar problemele nu dispar. Solutia aleasa de Primaria Capitalei, proprietara stadionului, este si de aceasta data una provizorie, informeaza b1. ro. Noua patura de iarba nu are lumina si oxigen de-ajuns, iar despre cat va rezista noul gazon nu se stie nimic. Problema principala a terenului de pe Arena Nationala este ca nu exista curenti de aer la nivelul gazonului si, in plus, soarele nu bate pe intreaga suprafata. Primaria va plati pentru .

Tribunalul Bucuresti: Hayssam, arestat preventiv in dosarul de inselaciune pentru a nu se sustrage din nou anchetei

Magistratii Tribunalului Bucuresti TB) au motivat joi decizia de arestare preventiva a lui Omar Hayssam in dosarul in care este acuzat de delapidare si inselaciune: inculpatul a parasit in mod fraudulos teritoriul Romaniei si, lasat in libertate, ar putea incerca din nou sa se sustraga urmaririi penale si i-ar putea influenta pe ceilalti inculpati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )