Libnet.ro
UNICEF

11:45

TELEORMAN Candidatii la alegerile parlamentare si-au depus candidaturile. Iata-i pe cei care iti cer votul!

Adevărul Adevărul,
TELEORMAN Candidatii la alegerile parlamentare si-au depus candidaturile. Iata-i pe cei care iti cer votul!

Sapte formatiuni politice si-au depus listele de candidati pentru alegerile parlamentare din decembrie in Teleorman. Termenul limita de depunere a candidaturilor a fost marti, 30 noiembrie, ora 24:00. Cei care iti cer votul sunt reprezentantii USL, ARD, PP-DD, UDMR, PRM, PPPS si PAS. continuă pe Adevărul

Mures: Candidatii la alegerile parlamentare si-au depus candidaturile. Iata cine sunt cei care iti cer votul!

Toti cei care intra in cursa electorala din data de 9 decembrie si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean. in Mures vor participa la alegeri ARD, USL, PPDD, PPMT si UDMR, astfel ca se preconizeaza o lupta incinsa pentru un loc in Senat sau in Camera Deputatilor. Va prezentam candidatii mureseni la alegerile parlamentare.

Cei 15 candidati ai ARD Dolj si-au depus candidaturile la BEJ.

Cei 15 candidati ai ARD Dolj si-au depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, candidaturile pentru alegerile parlamentare, intre acestia aflandu-se consilieri judeteni, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, un fost prefect si un medic veterinar, potrivit Mediafax. Candidatii ARD Dolj si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean in ultima zi, in care mai puteau face acest demers. In judetul Dolj, pentru alegerile parlmentare, PDL are 14 candidati, iar PNTCD .

TULCEA Candidatii la alegerile parlamentare si-au depus candidaturile. Iata cine sunt cei care iti cer votul!

Toti cei care intra in cursul electorala din data de 9 decembrie 2012 si-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judetean. iti cer votul reprezentanti ai ARD, USL, PP-DD si UDMR. Iata cine sunt cei care candideaza: .

USL si-a depus candidaturile in doua ture.

Partidele din USL si-au inregistrat separat candidatii. Reprezentantii PSD, plus candidatul PC Leonard Horvath, si-au depus candidaturile impreuna, iar reprezentantii PNL si le-au depus la scurta vreme dupa aceea. In judetul Cluj, in cadrul USL, PSD va avea doi candidati la Senat si patru la Camera Deputatilor. PNL va avea un candidat la Senat si cinci la Camera Deputatilor, iar PC va avea un candidat la Senat si unul la Camera Deputatilor. UNPR nu si-a desemnat nici un candidat in judetul .

Marile blaturi pentru alegerile parlamentare. Unde si-au asigurat liderii politici colegiile eligibile. Antonescu candideaza in judetul lui Dragnea, acuzat de fraude la referendum

ARD si USL sunt pe ultima suta de metri cu impartirea colegiilor eligibile si stabilirea candidatiilor pentru alegerile parlamentare. La o analiza mai atenta lideriii partidelor politice si-au asigurat cele mai sigure colegii facand blat cu adversarii politici. Astfel, greii partidelor intra in cursa cu mandatele deja asigurate avand ca si adversari novici in politica sau cvasi-anonimi. Crin Anonescu, Victor Ponta, Vasile Blaga, Dan Voiculescu, Mihai Razvan Ungureanu sau Daniel Constantin candideaza fara teama ca vor rata un loc in Parlament. La fel si liderii din esalonul doi gen Relu Fenchiu, Gheorghe Flutur, Viorel Hrebenciuc sau Elena Udrea. Candidaturile vor fi depuse oficial peste doua zile. Vezi in text cum si-au asigurat unii lideri un loc in viitorul Parlament .

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Nu e vorba de contracandidati aici, ci sa ii conving pe oameni sa ma tina in echipa

Liderul PSDVictor Ponta si-a depus, marti seara, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru Camera Deputatilor, in colegiul 6 din judetul Gorj, unde a mai castigat deja de doua ori.

USL si ARD si-au depus listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Vezi in text ce nume propun pentru Parlament USL si ARD

30 octombrie este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Hotnews. ro va prezinta lista integrala a candidatiilor USL si ARD pentru Parlament. Printre propunerile USL se numara Dan Voiculescu, Sebastian Ghita, Gigi Becali sau Victor Ciorbea in timp ce Alianta Romania Dreapta continua sa sustina poiticieni controversati ca Elena Udrea, Roberta Anastase, William Branza sau Mircia Muntean. Totodata, atat liderii USL cat si cei ai ARD au preferat sa-si asigure colegii sigure in loc sa intre in competitie reala cu adversarii politici.

Antonescu: Diaconu NU va CANDIDA la alegerile parlamentare.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte organizate la sediul USL, ca senatorul Mircea Diaconu nu va candida la alegerile parlamentare. In ceea ce priveste solicitarile Agentiei Nationale de Integritate ANI) catre Senat de a constat incetarea mandatului de senator al lui Diaconu, Antonescu a declarat ca asistam la una dintre cele mai mari nedreptati. ANI este o institutie partizana si represiva in slujba PDL-ului si a lui Traian Basescu, a subliniat .

Crin Antonescu: Daca Basescu nu il numeste pe Ponta premier dupa alegerile parlamentare, declansam suspendarea la sfarsitul anului

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, de la Pro TV, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in care USL castiga alegerile legislative, potrivit Mediafax. Liderul liberal a precizat insa ca nu crede ca acest lucru se va intampla, adaugand ca o noua suspendare a sefului statului nu reprezinta un punct de program al USL, nici declarat, nici nedeclarat.

VIDEO Crin Antonescu: Daca Basescu nu il numeste pe Ponta premier dupa alegerile parlamentare, declansam suspendarea la sfarsitul anului

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, de la Pro TV, ca Traian Basescu va fi suspendat din nou, la sfarsitul acestui an, dupa alegerile parlamentare, daca nu il va numi premier pe Victor Ponta, in ipoteza in care USL castiga alegerile legislative, potrivit Mediafax. Liderul liberal a precizat insa ca nu crede ca acest lucru se va intampla, adaugand ca o noua suspendare a sefului statului nu reprezinta un punct de program al USL, nici declarat, nici nedeclarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )