Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tema de reflectie pentru candidatii la alegerile locale: expozitiaOrase romanesti in declin de la MNAC

Adevărul Adevărul,
Tema de reflectie pentru candidatii la alegerile locale: expozitiaOrase romanesti in declin de la MNAC

Nu este numai o tema de reflectie, ci si una de dezbatere. Etapa post-industriala, una de tranzitie spre nimic, reprezinta o realitate dura a Romaniei de astazi. in SUA, aceasta s-a manifestat inca de la sfarsitul anilor 70. La noi, doua decenii mai tarziu. continuă pe Adevărul

Facilitati pentru obtinerea actelor de identitate, inainte de alegerile locale din 5 iunie. Evidenta Populatiei din Galati va avea program special de lucru cu publicul

Pentru a raspunde cat mai multor solicitari, ghiseele de lucru cu publicul ale Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanei vor fi deschise sambata, 4 iunie 2016, intre orele 8. 00 si 16. 00, pentru primirea documentelor si intre orele 8. 30 si 16. 30 pentru eliberarea actelor.

Mesajul Bisericii Catolice pentru alegerile locale 2016: Nimeni nu trebuie sa se lase influentat de avantaje materiale

Reuniti la una din intalnirile anuale, episcopii greco-catolici si catolici din Romania au transmis si un mesaj legat de alegerile electorale din 5 iunie indemnandu-i pe oameni sa mearga al vot si sa sa nu se lase influentati de promisiuni si avantaje materiale. intalnirea a avut loc la Manastirea Parintilor Carmelitani Desculti din comuna Snagov. Iar in prima parte a participat si monseniorul Miguel Maury Buendia, nuntiu apostolic in Romania.

Ea este bomba-sexy care vrea votul la alegerile locale

O adevarata bomba sexy se afla pe lista de candidati pentru un loc in Consiliul Local al municipiului Petrosani, scrie Libertatea. Un pictorial incendiar cu ea, care a circulat pe retele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )