Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tenis: Novak Djokovic a castigat trofeul la Australian Open pentru a saptea oara. Record absolut

Antena3 Antena3,
Tenis: Novak Djokovic a castigat trofeul la Australian Open pentru a saptea oara. Record absolut

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, numarul 1 mondial, a castigat duminica trofeul la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a castigat in trei seturi, 6-3, 6-2, 6-3, finala cu. continuă pe Antena3

Novak Djokovic scrie istorie si castiga pentru a saptea oara Australian Open: Victore clara in finala impotriva lui Rafael Nadal

Novak Djokovic este noul campion de la Melbourne dupa ce s-a impus clar, duminica, impotriva lui Rafael Nadal, scor 6-3 6-2 6-3. Acesta este cel de-al saptelea trofeu de Australian Open pentru sarb, ocazie cu care.

Reactia lui Djokovic dupa titlul de la Australian Open: Este extraordinar

Novak Djokovic a obtinut trofeul de la Australian Open dupa o finala dominata autoritar in fata lui Rafael Nadal si a ajuns la cota 15 titluri de Mare Slem in cariera.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Duminica au avut loc finalele probelor de simplu si dublu masculin din cadrul turneului de la Australian Open. Novak Djokovic a castigat al saptelea sau trofeu de la Melbourne, dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, scor 6-3, 6-2, 6-3 si a urcat pe pozitia a treia in ierarhia numarului de Grand Slam-uri castigate are 15). Francezii Pierre-Hugues Herbert si Nicolas Mahut s-au impus in finala probei de dublu masculin, invingandu-i pe Henri Kontinen Finlanda) si John Peers Australia).

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka a cstigat al doilea Grand Slam consecutiv/ Nipona, lider mondial dupa o finala memorabila cu Petra Kvitova

Naomi Osaka este noua campioana de la Melbourne, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova intr-o finala dramatica, scor 7-62), 5-7, 6-4. Nipona a ratat trei mingi de meci in setul secund, la scorul de 5-3 si 40-0 pe serviciul cehoaicei, insa a dat dovada de o putere emotionala incredibila, a ramas calma pe tot parcursul setului decisiv si s-a impus dupa doua ore si 27 de minute, castigand al doilea trofeu de Grand Slam consecutiv dupa US Open 2018) si devenind prima japoneza clasata pe cea mai inalta treapta a ierarhiei WTA, la doar 21 de ani.

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

VIDEO Novak Djokovic vs Rafael Nadal 6-3, 6-2, 6-3 / Zi de gratie a lui Nole - Srbul, campion pentru a saptea oara la Melbourne

Novak Djokovic a scris istorie la Melbourne, dupa ce l-a surclasat pe Rafael Nadal, scor 6-3, 6-2, 6-3. Sarbul a castigat al treilea turneu de Grand Slam consecutiv, dupa un meci in care ibericul a fost de nerecunoscut facand foarte multe erori nefortate. Nole s-a aflat la nivelul sau obisnuit si a demonstrat ca merita sa fie pe primul loc in ierarhia ATP. in urma acestui succes, Nole a stabilit un record la Australian Open, fiind primul jucator care castiga de sapte ori acest turneu.

Novak Djokovic, nemilos cu Lucas Pouille in semifinale la Australian Open.

Al doilea loc in finala de la Australian Open 2019 a fost disputat intre sarbul Novak Djokovic si francezul Lucas Pouille. E un fel de a spune pentru ca in realitate Djokovic nu i-a acordat nicio sansa adversarului sau.

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, s-au infruntat duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )