Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tenis: Patricia Tig, calificata in turul al doilea la Miami Open (WTA)

B1 B1,
Tenis: Patricia Tig, calificata in turul al doilea la Miami Open (WTA)

Tenismena romana, Patricia Tig s-a calificat pentru runda a doua a turneului WTA de la Miami dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, potrivit Agerpres. Jucatoarea romana s-a impus. continuă pe B1

Miami Open: Patricia Maria Tig a invins-o pe Watson si s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, locul 95 WTA, venita din calificari, a acces, miercuri, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 7. 423 de dolari, potrivit News. ro.

Miami Open: victorii pentru Patricia Tig si Ana Bogdan in calificari

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 124 WTA, a acces, luni, in turul doi al calificarilor la turneul Miami Open, la fel ca si Patricia Tig. Jaqueline Cristian a fost eliminata.

Epic: Patricia Tig e pe tabloul principal de la Miami dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din calificari

Ocupanta locului 95 in lume era, la un moment dat, aproape de eliminare, insa a izbutit o rasturnare de scor intr-o confruntare de doua ore si 16 minute.

Miami Open: Monica Niculescu, eliminata de Johanna Larsson in primul tur/ Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 45 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur la Miami Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii in valoare totala de 7. 423 de dolari, potrivit News. ro.

Radu Albot s-a calificat pe taboul principal la Miami Open

Cel mai bine cotat tenismen din Moldova, Radu Albot, a reusit calificarea pe tabloul principal al turneului din seria 1000 Masters ATP de la Miami. Asta dupa ce sportivul l-a invins in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-4 pe ucraineanul Sergyi Stakhovsky, locul 111 ATP, transmite IPN.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )