Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tensiuni intre Kosovo si Serbia dupa arestarea si expulzarea unui ministru sarb

România Liberă România Liberă,
Tensiuni intre Kosovo si Serbia dupa arestarea si expulzarea unui ministru sarb

Arestarea la Mitrovica a ministrului sarb pentru Kosovo, Marko Djurici, a accentuat tensiunea intre . continuă pe România Liberă

Arestarea si expulzarea unui oficial guvernamental sarb de rang inalt din Kosovo reintensifica tensiunile kosovaro-sarbe

Arestarea si apoi expulzarea luni unui oficial guvernamental sarb, luni, au provocat o reintensificare a tensiunilor cu Kosovo, in momentul in care Belgradul si Pristina pareau sa reia dialogul, relateaza AFP.

Noi tensiuni intre Serbia si Kosovo, dupa arestarea unui oficial guvernamental

Arestarea si apoi expulzarea unui oficial guvernamental sarb, ieri, au provocat o reintensificare a tensiunilor cu Kosovo, in momentul in care Belgradul si Pristina pareau sa reia dialogul, informeaza AFP.

Ce spune ambasada Rusiei in Romania, dupa ce tara noastra a decis expulzarea unui diplomat rus

Reactia ambasadei Rusiei in Romania, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus. Decizia Romaniei de a expulza un diplomat al Federatiei Ruse la Bucuresti este, probabil, maifestarea nebuniei.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul.

Romania a decis expulzarea unui diplomat rus, ca reactie in scandalul Skripal

Romania se alatura SUA si altor 14 tari europene care anunta expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul impotriva spionului rus Serghei Skripal. Oficialii de.

Sibiu: Trafic blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident

Traficul este blocat pe DN 14, intre Dumbraveni si Hoghilag in urma unui accident din care a rezultat ranirea unui sofer. Astfel, circulatia este deviata pe drumul judetean 142 E, informeaza Hotnews. Un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )